Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru 6+kk • 120 m² bez realitkyDlouhá, Jablonec nad Nisou - Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj

Dlouhá, Jablonec nad Nisou - Jablonec nad Nisou, Liberecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné4 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu nebytový prostor o výměře 120m2 s rozděleným sociálním zařízení. Prostor je v přízemí se samostatným vchodem. Velmi dobrá dostupnost autem- bezproblémové parkování hned vedle domu. Prostor ideální jako prodejna, lze ale využít i jako kancelář, v minulosti byl využíván i jako hospoda. Topení kotlem na plyn.

Kromě tohoto prostoru nabízím také 3 suterénné místnosti o výměře cca 40m2,které lze využít jako sklad. Do suterénních místností je samostatný další vchod z boku domu. Po dohodě možno pronajmout jen část prostor. Cena k jednání.

I offer commercial premises for long-term rent. The surface are is 120 sqm and it is equipped with two separate toilets. The premises are in the first floor and there is separate entrance door. It is located in the area with perfect access by car- parking place right next to the building. The premises are ideal as a store but may by used also as an office. The heating uses gas.

Beside this I offer also 3 basement rooms with surface area cca 40 sqm that can be used as a storage area. These rooms have their own entrance from the other side of the house. It is possible to lease only a part of the property upon request. The price can be a matter of bargain.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu415116
Dispozice6+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha120
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.