Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 76 m² bez realitkyČejkovicka, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Čejkovicka, Brno - Židenice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Pronajmu zrekonstruovaný být v osobnim vlastnictvi na Vinohradech 7p/12 s možností pronajmutí garáže. Panelový dum je zatepleny, plastova okna, 2 výtahy(osobní nákladní). Na patre kocarkarna.

Byt sestava ze 4 samostatnych pokoju, predsine, kuchyne a samostatnych socialnich zarizeni. Soucasti bytu je velky balkon se vstupem z obyvaku.

V byte je nove PVC/koberce, nová kuchynská linka s kombinovanou lednici, horkovzdusnou troubou, mikrovlnkou, myckou a sklokeramickou deskou.

Zavedena fungující pripojka internet TV 100/100(Netbox).

Castecne zarizeny: 2 skrine, manzelska postel, luzko, kancelarsky stolek. Po domluve mozno dovybavit zakladnim nabytkem.

Dostupnost MHD: 3min. Do centra 20min.

Min. pronajem 1 rok s možností prodloužení.

Služby jsou vyúčtovány dle skutečné spotřeby. Celková cena včetně inkasa (pocitano pro 4 osoby) činí 16500,-Kč. Požaduji vratnou kauci ve výši jednoho nájmu 16500,- Kč. Možno zaplatit ve dvou splátkách.

K nastehovani do tydne.

Rent to be reconstructed in private ownership in Vinohrady 7p/12 with the possibility of leasing the garage. Prefabricated house is insulated, plastic windows, 2 elevators (freight cars). The floor bicycles.

Apartment consists of 4 separate rooms, hall, kitchen and separate sanitary facilities. Part of the apartment is a great balcony with entrance from the living room.

The byte is the new PVC / carpet, new kitchen with a combined refrigerator, oven, microwave, dishwasher and ceramic hob.

Established a working internet connection TV 100/100 (NETBOX).

Partly furnished 2 wardrobes, double bed, beds, office table. After personal agreement possible retrofitted with basic furniture.

Availability of public transport: 3min. 20min to the center.

Minimum rental 1 year with possibility of extension.

Services are charged according to actual consumption. Total price including receipts (calculated for 4 persons) is 16500,-CZK. I require a refundable damage deposit of one lease 16500, - CZK. Can be paid in two installments.

To move within a week.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu41901
Dispozice4+1
Podlaží7
Užitná plocha76
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.