Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyBoženy Němcové, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Boženy Němcové, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj
Cena3 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 727 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji cihlový DB s možností bezplatného okamžitého převodu do OV. Byt je 3+1, 78 m2, 1. patro ze tří, v Brně, Králově poli, ul. Boženy Němcové.

Byt je nadstandardně vybaven. Z chodby se vstupuje do centrální předsíně. Z předsíně, v níž se nacházejí dvě prostorné vestavné zrcadlové skříně a šatna, jsou samostatné vstupy do všech místností , WC s umyvadlem, do koupelny s vanou, pokoje, obývacího pokoje s balkónem, ložnice a kuchyně s prostornou spížkou s oknem. V kuchyni, spížce, komoře, koupelně a na WC je položena dlažba. V ostatních místnostech jsou parkety s koberci. Koupelna a WC - kachlové obklady. Byt je vytápěn dálkovým ÚT s měřáky spotřeby. Do všech pokojů rozvedena pevná tel. linka a televize. K bytu náleží sklepní kóje.

Dále lze využít společné prostory – prádelnu a sušárnu. Na byt byly získány nevratné dotace, které budou teprve využity - plastová okna, zateplení.

Je možno dokoupit prostornou garáž, která se nachází přímo v domě a je přístupná z chodby , za cenu 300.000,- Kč. Cena bytu je 3.200 000,- Kč.PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ DOHODA MOŽNÁ !!!

Jsem přímý majitel, tel. č. 603749586.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu42220
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha78
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.