Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 379 m² bez realitkyEliášova, Praha - Bubeneč

Eliášova, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Měsíční nájemné68 220 Kč


Nabízím k pronájmu kancelářské prostory o celkové ploše 379 m2 situované ve dvorní části bytového domu na Praze 6, ul.Eliášova. Přístup k objektu je zajištěn průjezdem bytového domu. Nabízené kancelářské prostory jsou umístěny v 1. a 2.nadzemním podlaží objektu.

Dispozice:

Dispoziční řešení nabízí využití pro administrativní, kancelářské, školské nebo jiné komerční užití (např. zdravotní, rehabilitační apod.).

V současné době jsou prostory uspokojivě užívány Vysokou školou Karlovy Vary (do 30.6.2016) jako detašované výukové centrum Praha.

I.nadz. podlaží (přízemí) je z části tvořeno dispozičním trojtraktem tvořeným střední chodbou, ze které jsou přístupné jednotlivé místnosti. V přízemí je hlavní vstup se vstupní halou a schodištěm do II.nadz.podlaží. Na tomto podlaží jsou situovány dvě učebny, pět kanceláří (kabinetů) ,centrální hala a soc.zařízení.

II.nadz.podlaží (1.patro)- jeho větší část tvoří halová učebna a učebna č.2, dále dvě kanceláře, kuchyňka a soc.zařízení. Půdorysy jednotlivých podlaží s rozměrovými daty naleznete ve fotogalerii.

Stavebně - technické parametry:

Objekt je zděný se železobetonovými stropy o rozměrech 30,0 x 8,40m. Světlá výška přízemí je 3,30m, patra 2,90m. Okna jsou kovová a plastová otevírací a větrací o rozměrech 1,80 x 1,80m.Podlahy jsou převážně pokryty pochozími zátěžovými koberci a keramickou dlažbou. Dveře dřevěné jedno a dvoukřídlé, vstupní plastové.

Vytápění je zajištěno kombinací el.vytápění a převážně plynového typu WAW. TUV je zajištěna v el.ohřívači umístěném v úklidové komoře.

Klimatizace – II.nadz.podlaží je vybaveno klimatizací

Zabezpečení je řešeno elektronickým zabezpečovací systémem.

Osvětlení denní je zajištěno venkovními okny (180 x180m). Umělé osvětlení je výkonově dimenzováno dle jednotlivých účelů místností. Okenní otvory mají žaluziové krytí.

Ekonomika provozu:

Voda – samostatný vodoměr (dodavatel PVK)

Plyn – samostatné odběrové místo s vlastním plynoměrem (dodavatel Pražská plynárenská a.s.)

Elektro – samostatné odběrové místo s vlastním jističem (3x32 kVA) a elektroměrem.

Pozn.: Posledních šest fotografiíí ve fotogalerii zobrazuje stav, jak byly prostory užívány přechozím nájemcem.

V současné době jsou prostory nevybaveny školský nábytkem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu422254
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha379
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.