Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 86 m² bez realitkyStarobrněnská, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj

Starobrněnská, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby4 525 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


Nabízíme k dlouhodob. pronájmu nájemní byt 2+1 ( ne studenty)Brno-střed, Starobrněnská 19, na nájemní smlouvu. Byt je po celkové rekonstrukci o celkové výměře 86m², ve třetím patře . ( v bytě byl předchozí jeden nájemník, po dobu jednoho roku ) . Volný a možnost prohlídek až! od 1.12. 2018. V bytě byla provedena celková rekonstrukce, pokoje 29m² a 20m² vše nové- parketové podlahy, kuchyňská linka imitace dřeva,digestoř, sklokeramická varná deska, koupelna-velký sprchový kout obložení mozaika, dvě umyvadla,nové dveře, mramorové parapety , okna, výhled směrem do centra. V bytě se dále nachází vstupní hala 7,98m, komora 1,63m, součástí druhého pokoje je velmi prostorná šatna7m², a k bytu také náleží terasa 13.96m zastřešená před vstupem do bytu,společná s druhým bytem, výtah. Byt se nachází v žádané lokalitě v samotném centru Brna, s veškerou občanskou vybaveností, velmi dobrá dostupnost mhd (2min) , v samotné blízkosti se nachází množství obchodů, restaurací, úřady, nemocnice,plné kulturní vyžití, vše nedaleko brněnských dominant, Špilberk, Petrov.

Měsíční čisté nájemné činí 14,-tis. + 525/os (služby)+ 4tis.za energie (zálohově/vyúčtovatelné), platba měsíčně. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši dvojnásobku pouze čist.nájmu!. Majitel soukromá osoba,bez RK.

kontakt: 774 / 62 82 82 , str19@s-t.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu428478
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha86
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.