Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 297 m² bez realitkyU Potoka, Psáry - Psáry, Středočeský kraj

U Potoka, Psáry - Psáry, Středočeský kraj
Cena8 491 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 424 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Exkluzivně nabízíme prodej dvou rodinných domů (1 zrekonstruovaný, druhý novostavba) v klidné části centra obce Psáry, ideální jako dvougenerační či k bydlení a podnikání. Cena 9 400 000 Kč je celková, za oba dva domy.

1. RD (na úvodní fotce napravo) 5+kk, má užitnou plochu o rozloze 180m2. Přízemí se skládá z prostorného obývacího pokoje s přípravou na krb (dříve v domě byl) včetně napojení na vytápění domu, kuchyňským koutem s vestavěnými elektrospotřebiči (indukční varná deska, vestavěná fritéza, vestavěný gril, vestavěná trouba s šuplíkovým otvíráním a vestavěná mikrovlnka s grilem, digestoř), ložnice s velkou vestavěnou skříní, koupelna se sprchovým koutem a wc, 2 komory, šatna a přesíň.

V 2np jsou tři velké ložnice s vestavěnými skříněmi, ze dvou vstup na balkon, ze kterého je krásný výhled na zahradu a do lesů. Dále komora - botník, vestavěná skříně na chodbě - vše woodface a koupelna s rohovou vanou a wc. V celém domě jsou instalovány elektricky ovládatelné rolety se záložním zdrojem pro vstupní dveře.

2. RD (na úvodní fotce nalevo) 4+kk, má užitnou plochu 165m2. V přízemí se nachází prostorná místnost, pokoj a koupelna se sprchovým koutem a závěsným wc. Dále pak samostatná místnost s vlastním vchodem, možno využívat jako dílnu.

V 2np 2 velké pokoje - v jednom kuchyňská linka, v druhém 2 velké vestavěné skříně. Na chodbě příprava na koupelnu, veškeré dveře sapeli.

Na udržované zahradě je řada ovocných keříků a vzrostlých stromů, zejména tůjí, které zachovávají soukromí zahrady tohoto objektu. Anglický trávník - travní koberec, terasa obložena tropickým africkým dřevem a zastřešený bazén s protiproudem, tepelným čerpadlem a perličkovou koupelí. Na zahradě 2 parkovací stání, vrata vjezdu na dálkové ovládání.

Topení plynové - ústřední, rozvedené po obou domech, každý s vlastním kotlem a čerpadlem. Voda do obou domů čerpána z vlastní studny.

Domy se nachází v klidné části centra obce, 2 minuty pěšky od autobusové zastávky, dětského hřiště, obchodu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu430938
Dispozice5+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha297
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.