Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 41 m² bez realitkyBílý kámen, Doksy - Doksy u Máchova jezera, Liberecký kraj

Bílý kámen, Doksy - Doksy u Máchova jezera, Liberecký kraj
Cena880 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 796 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji stavební pozemek v malebném prostředí Máchova kraje, ve vyhledávané lokalitě Máchovo jezero – Doksy. Pěšky se dostanete na pláž za 15 min, stejně tak se za 15 minut chůze dostanete do centra městečka Doksy. Na pozemek je zavedena elektřina, voda a také nová studna. Pozemek je orientován na jih, ze severní strany krytý lesem, tedy ideální Feng-shui poloha.

Stavební část je velká 41 m2, celková plocha k užívání je 400 m2. V případě zájmu o větší zastavěnou plochu máme souhlas města s rozšířením stavební části. Součástí kupní ceny je nový kvalitní vrt – studna v hodnotě 70 tis.

projekt chaty včetně vyřízeného stavebního povolení v hodnotě 80 tis, změna a úpravy projektu dle vašeho přání včetně Feng-shui analýzy, doporučení pro cenové úspory během stavby vaší nové chaty/domu.Pozemek je možno využít ke stavbě chaty nebo domu na bydlení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu431670
VlastnictvíOsobní
Plocha41

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.