Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 4+1 • 1130 m² bez realitkyPoniklá - Poniklá, Liberecký kraj

Poniklá - Poniklá, Liberecký krajVybaveno
Cena890 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 818 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodáme zděnou chalupu v obci Poniklá. Má velkou obytnou kuchyň, pokoj, koupelnu, záchod , komoru a špajz v přízemí a 3 obytné pokoje a sklad ( lyžárnu ) a úložné prostory v 1. patře. Půda je suchá a s oknem na řeku a je vhodná k vestavbě další ložnice. Chalupa je podsklepená. Okolo chalupy je zahrada s ovocnými stromy a 2 dřevěné stodůlky. Vedle chalupy je velký pozemek ( 970m2 ) s ovocnými stromy podél řeky Jizery. V blízkosti jsou vyhlášená lyžařská střediska ( Špindlerův Mlýn, Rokytnice nad Jizerou, Harrachov). V Poniklé lyžařský vlek a sjezdovka cca 1.200m. V létě ideální pro cyklistiku a pěší výlety. V obci je prodejna ( Jednota ), pošta, 2 hospody, kadeřnictví a.d. Obec Poniklá má pravidelné ( 1x za hodinu ) autobusové i vlakové spojení s Jilemnicí a okolními vesnicemi.

Vytápěna je akumulačními radiátory. Topení je rozvedeno ve všech místnostech. V obytné kuchyni možno topit i dřevem.Chalupu jsme užívali od roku 1982 k rekreaci. Do té doby sloužila jako rodinný dům k celoročnímu bydlení původním majitelům. Má překrásný výhled na Jizeru a na hory a je velmi romantická.

Price : 60.000,- E

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu434893
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
Plocha1 130
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.