Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyOlgy Havlové, Praha - Žižkov

Olgy Havlové, Praha - Žižkov
Cena3 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 258 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám byt 2+kk v developerském projektu Na Vackově o velikosti 54,8 m2 plus balkon 4,5 m2 v 5. podlaží s výtahem. K nastěhování již v prvním čtvrtletí roku 2017. Byt sestává z předsíně, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a vstupem na balkon, ložniec, koupelny s WC a komory. Okna bytu jsou orientována na západ, směrem do parku.

Vedle domu je autobusová zastávka (cca 5 min na metro A Želivského) a tramvajová zastávka Strážní (7 min pěšky). Výhodou umístění projektu je park Židovské pece, který přímo sousedí s lokalitou. Další příležitosti skrývá intenzivní rozvoj této městské oblasti: ve výstavbě a v přípravě jsou další tři velké rezidenční projekty od významných tuzemských developerů se stovky bytů a komerčních ploch. To znamená jistý potenciál zvýšení kvality prostředí a růst cen nemovitostí ve výhledu.

Fotky jsou ilustrační a byly pořízeny v obdobném bytě v právě zkolaudované první etapě tohoto projektu.

Nemovitost lze financovat hypotékou jen částečně, prodej se realizuje formou postoupení smlouvy o smlouvě budoucí.

Продам квартиру 2+kk площадью 54,8 м2 + балкон 4,5 м2 на 5 этаже кирпичной новостройки с лифтом. Передача ключей и заселение весной 2017 года. Цена включает полную внутреннюю отделку. Окна квартиры выходят на запад, в направлении парка.

Около дома находится автобусная остановка с сообщением на метро Желивского, дорога на метро займет 5 минут. Трамвайная остановка Стражни в пешей доступности (7 минут), трамваем до центра 15 минут без пересадок. Район интенсивно застраивается и развивается, что означает гарантированный потенциал улучшения пользовательских характеристик и рост цен недвижимости в ближайшем обозримом будущем.

Фотографии были сделаны в похожей квартире первого этапа проекта, сданного летом 2016 года.

Финансирование ипотекой возможно только в ограниченном объеме, поскольку сделка будет проходить в форме переуступки предварительного договора с застройщиком.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu437063
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha55
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.