Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 71 m² bez realitkyWerichova, Praha - Hlubočepy

Werichova, Praha - Hlubočepy
Cena4 545 934 Kč

Tato nemovitost již od 19 612 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Toužíte po luxusním bydlení s nejlepším výhledem v Praze? Výhledy Barrandov nabízí prestižní lokalitu za atraktivní cenu. Nadstandardní rodinný byt 3+kk o velikosti 71,1 m² s terasou 37 m² v projektu Výhledy Barrandov. Výhled na Prokopské údolí a panorama Prahy z většiny bytů! Žijte v blízkosti krásné přírody a přesto se skvělou dostupností do centra Prahy. Termín dokončení stavby léto 2017.

Tento byt 3+kk je umístěn v 1. nadzemním podlaží a má prostornou východní terasu. Dále vás osloví velkým obývacím pokojem s kuchyňským koutem a celkovou praktickou dispozicí.

Jaký je projekt Výhledy Barrandov? Bydlete v přírodě na prestižní adrese! Celkem 281 bytů ve dvou moderních devítipodlažních domech. Originální architektura s ustupujícími patry, střešní terasy s nádherným výhledem. V projektu je 158 podzemních garážových stání, 104 uzamykatelných garážových boxů a dostatek venkovních parkovacích míst.

Lokalita jako stvořena pro rodiny s dětmi. Chráněné Prokopské a Dalejské údolí přímo pod okny – zdravé a čisté životní prostředí jako stvořené pro aktivní sportování, rodinné procházky a opravdovou relaxaci. Unikátní panoramatický výhled na město – bytový areál Výhledy Barrandov převyšuje veškerou okolní bytovou zástavbu. Díky tomu poskytují horní patra neopakovatelný výhled na celé panorama Prahy.

Kompletní občanská vybavenost – restaurace, mateřská a základní škola, supermarket, lékárna, pošta, aquapark a mnoho obchodů přímo v místě. Vynikající dopravní dostupnost - 3 minuty klidné chůze na zastávku tramvaje, 20 minut tramvají do centra Prahy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu439035
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha71
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.