Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 50000 m² bez realitkyNechvalice - Chválov, Středočeský kraj

Nechvalice - Chválov, Středočeský krajVybaveno
Cena12 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 54 284 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


NA PRODEJ - Nabízíme k prodeji 20 let zavedený penzion s agro-turistickou farmou jižně od Prahy, na pomezí okresů Příbram, Benešov a Tábor, v krásné klidné lokalitě na samotě u lesa. Areál má celkem 3 nezávislé bytové jednotky a sestává z hlavního objektu - v přízemí vybavené ubytování pro 20 osob, sklep cca 150m2 + HACCP schválená kuchyň, byt v prvním patře 7+kk, dále samostatný objekt s ubytováním pro 10 osob v 1.patře ( 3+kk ) a v přízemí 3 boxy pro koně, sedlovna, přípravna a velká cca 80m2 z obou stran průjezdná technická dílna. V areálu se dále nachází jezdecká hala 13 x 32m a dřevěné venkovní boxy pro 20-25 koní, výběh pro psy. Na areál navazuje 5ha pozemků, 3 rybníky, vlastní parkoviště a další pozemky, které se dají dlouhodobě pronajmout.Objekt má vlastní studnu ( vrt ), čističku, elektro přípojku, topení formou vzduch/voda + kotel na tuhá paliva.

Objekt je na prodej bez zvířat, s kompletním vybavením. V případě zájmu o pokračování v provozu penzionu můžeme přenechat klientelu ( provoz 22 let, obsazenost 60% ročně, víkendy + svátky na 2-3 roky dopředu )

Objekt je vhodný k chovu koní, hovězího dobytka, ovcí + dalších zvířat. Dostatek prostor pro malou potravinářskou výrobu ( zpracování mléka, sýrů, masa ) + např. vlastní malý pivovar. Ubytování i další nabídku služeb lze v rámci pozemků rozšířit. V okolí areál Monínec, golfové hřiště Čertovo břemeno a další.

Osobní návštěva vítána, preferujeme přímý prodej bez pomoci realitní kanceláře.

Těšíme se na odpověď.

www.uhoraku.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu440956
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha50 000
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.