Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyKamínky, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Kamínky, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nový byt 54 m2 v nejvyšším patře (2 výtahy v domě) s velkou terasou zajišťuje dostatek klidu i soukromí. Ideální pro manažery nebo akademiky, vzhledem ke vzdálenosti nedalekého Campusu a Masarykovy university. Nedaleko sjezd z D1, zastávka MHD 50 m od objektu (cesta do centra MHD nebo autem do 10 minut).

Komfortní bydlení, použití nadstandardních materiálů i vybavení. K dispozici jedna sklepní kóje, jedno garážové stání uvnitř objektu ve společné garáži, zcela nová kuchyňská linka, použité, ale zcela funkční spotřebiče zn. Elektrolux a AEG (myčka, lednice, sklokeramická deska, elektrická trouba), nový dřez s baterií a digestoř zn. Franke, vestavěná předsíňová stěna s věšákovou stěnou, interierové žaluzie, koupelnová skříňka s osvětlením. Svítidly bude osazena předsíň, WC a koupelna. Možnost vybavit pronajímatelem i pračkou a zbývajícími svítidly. TV a internet zaveden od společnosti Netbox.

Nadstandardní terasa 44 m2 nabízí příjemné posezení s výhledem na okolní zeleň i dostatek soukromí. Ve spodních podlažích polyfunkční novostavby budou umístěny menší obchody, poštovní pobočka, lékařské ordinace a lékárna přímo v objektu. Celý dům je navržen jako bezbariérový s vnitřním atriem a splňuje to, co většina z nás od bydlení požaduje: daleký výhled do okolí, zajištění služeb přímo v domě nebo v bezprostřední blízkosti (nákupní centrum Albert, restaurace i další služby či prodejny je spojeno nadchodem) a maximálně pohodlné bydlení. Připraveno k nastěhování od 2/2017, poplatky (společné služby domu, voda a energie) budou vyúčtovány dle skutečnosti, zde je uvedena zálohová platba.

Vizualizace domu zde: https://www.youtube.com/watch?v=DLKb8MtwqeE

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu441564
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyNízkoenergetický
Plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.