Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyKřížkovského, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Křížkovského, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Cena2 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 060 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Jako přímá majitelka nabízím k prodeji byt 1+kk o velikosti 33m2, ul. Křižkovského, Brno - Staré Brno. Byt se nachází v 1. patře cihlového domu s výtahem a se nabízí kompletně zařízený. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, troubou, sklo - keramickou deskou, lednicí s mrazákem, mikrovlnnou troubou. Pokoj je zařízen manželskou postelí, nočním stolkem, psacím stolem, židlí a komodami. V koupelně je vana, umyvadlo, pračka a toaleta. Na chodbě jsou vestavěné úložné prostory se skříní, botníkem a věšákovou stěnou. Součástí bytu je sklep o velikosti 2m.

Byt se nachází v těsné blízkosti hlavního vchodu do BVV a Mendlova náměstí. V okolí veškerá občanská vybavenost: restaurace, obchody, lékárna, škola, školka, kavárny, MHD před domem.

Aktuálně je v bytě nájemník (smlouva ještě na 10 měsíců s 2 měsíční výpovědní lhůtou). Z tohoto důvodu a také z důvodu nízkých úrokových sazeb u hypoték, je byt vhodný jako investice.

Prohlídky jsou možné po telefonické domluvě na tel. čísle 723 298 511.

A lovely studio flat with a separate kitchen available for sale directly by the owner. It is situated on the Krizovskeho street, opposite the main entry to Exibition Centre and Mendlovo square. It is on a first floor of a building which was completely refurbished in 2007. It is fully furnished with a double bed, bedside table, desk, office chair, chest of drawers and a wardrobe. The kitchen is equipped with a owen, microvave and a fridge/freezer and there is a bath tub, sink, toilet and a washing machine in the bathroom. There is a lot of storage space in the hall, which has built in wardrobes and a shoe storage. There is also a separate small storage room in the basement (e.g. for a bike). Restaurants, shops and public transport are all nearby.

The flat is rented out at present so it is suitable for investment.

The flat is available now, so please call +420 723 298 511 to arrange a viewing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu442143
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha35
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.