Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 2+kk • 50 m² bez realitkyNebeského, Mělník - Mělník, Středočeský kraj

Nebeského, Mělník - Mělník, Středočeský kraj
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu rodinný dům v Mělníku. Je v klidné lokalitě, ulice je po celkové revitalizaci. K autobusovému i vlakovému nádraží je to 5-10minut pěšky, do centra města 15-20min. Výborné autobusové spojení i do Prahy. Jde o udržovaný dům s částečnou rekonstrukcí. K dispozici jsou dvě místnosti 50m2 s kuchyňským koutem , prostorná koupelna s WC , vanou, umyvadlem, bojlerem a přípojkami na pračku. K dispozici je také skladová místnost 10m2, ze které je vstup do sklepa. U domu je i malý dvorek. Prostorný přístřešek před vchodem, může sloužit k pohodovému posezení, nebo i k sušení prádla. Na dvoře je garáž s hobby dílnou, kterou používá majitel. Dům je nevybavený. Vytápění krbovými kamny s výměníkem, nebo elektrickým kotlem. Voda i kanalizace veřejná. Upřednostním zájemce, který bude mít i vážný zájem o budoucí odkoupení tohoto domu.

Případní zájemci, napište mi nějaké údaje o sobě- odkud pocházíte,kde pracujete, přibližný věk, kde bydlíte doposud, případné reference...

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu443133
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.