Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 60 m² bez realitkyNa Vinobraní, Praha - Záběhlice

Rezervováno
Na Vinobraní, Praha - Záběhlice
Cena3 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 747 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Přímý vlastník nabízí k prodeji byt 3kk s lodžií o celkové výměře 60m2, v zelené a klidné části Prahy 10 Záběhlice. Částečně renovovaný byt je v 1. patře (2.NP), má zděné jádro, dobré vnitřní členění viz obrázek půdorysu bytu, zasklenou lodžii, patří k němu komora a sklep. Z bytu jsou nádherné výhledy do zeleně. Byt potřebuje částečnou renovaci – zejména dvě původní okna, 3x původní dveře a pak vstupní dveře. Koupelna je sice renovovaná stejně jako záchod, ale také by snesla rekonstrukci, na podlaze je dlažba a v pokojích pak koberce. Kuchyň i spotřebiče (Elektrolux a Bosch) jsou plně funkční, ale už má svá nejlepší léta za sebou.Byt je nabízen s většinou vybavení,ale po domluvě, můžeme byt zcela vystěhovat. Vytápění je plynovým kotlem společným pro celý dům a umístěným v technické místnosti v suterénu. V bytě je zapojený Internet a kabelová tv od UPC.

Dům byl postavený v roce 1976, má celkem 5 nadzemních podlaží a je v něm pouze 17 bytů. Dům je postupně rekonstruovaný – nový výtah, zateplení, vnější schody, okna, zasklení lodžií, nový kotel. Konstrukčně jde o kombinaci panelu a cihly. Na střeše je umístěný GMS vysílač Vodafone s ročním výnosem pro společenství vlastníků ve výši cca 120.000 Kč. SVJ nemá žádné dluhy a díky malému počtu lidí je velice akceschopné.

Dům se nachází v hezké a velmi klidné lokalitě nedaleko rybníka Hamrák, I když to na mapě vypadá, že je blízko jižní spojky, tak díky výškovému rozdílu a dalším budovám není slyšet hluk aut. Ulice Na vinobraní je slepá, takže je zde minimální provoz. Parkování je bezproblémové na ulici před domem. Alternativně je možné parkovat za domem (chystá se instalace závory, aby tato cesta byla přístupná pouze vlastníkům bytů). K bytu náleží i podíl na několika okolních pozemcích. V domě jsou příjemní sousedé – převážně lidé, kteří dům stavěli, nebo jejich děti, žádní problémoví obyvatelé.

Dobrá dopravní dostupnost - autobusy 188, 195, 206, metro A Strašnická či Skalka - 6 minut busem, noční spoje 506 a 609. Kompletní občanská vybavenost v blízkém okolí supermarkety, obchody, poliklinika, lékárna, školka i škola, Hamr sportoviště.

Negativa:

- Je potřeba počítat s větší či menší rekonstrukcí, i když se dá pohodově bydlet i v tom stavu jak je to teď.

- Dům je ze 70. Let, kdy byli volnější normy. Zateplení a zasklení lodžií sice vyřešilo tepelné ztráty, ale akustické vlastnosti dnešních novostaveb jsou přece jenom trochu lepší

- Dům by snesl rekonstrukci společných prostor (na to by ale v rámci možností fondu oprav mělo také dojít)

Cena je k jednání. Financování nemovitosti úvěrem je možné, k dispozici i finanční poradce. Pro více informací a domluvení prohlídky nás kontaktujte emailem. Spolupráce s realitní kanceláří není možná!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu443494
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Plocha60
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.