Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 86 m² bez realitkyNová, Zliv - Zliv u Českých Budějovic, Jihočeský kraj

Rezervováno
Nová, Zliv - Zliv u Českých Budějovic, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 591 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám zděnou bytovou jednotku v osobním vlastnictví, s dispozicí 3+kk a terasou , v I. NP, v nově postaveném bytovém domě Racek ve Zlivi. Bytová jednotka má celkovou výměru 86m2 - čistá plocha bytu činí 64m2, terasa 8,5 m2 a dva sklepy (1+1)13,5m2.

Bytový dům je nový (stáří 5 let), výborná tepelná izolace (nízké náklady na bydlení). Byt je částečně vybavený, v kuchyni je nová kuchyňská linka, vestavěná trouba se sklokeramickou deskou. Součástí bytu je praktická samostatná šatní místnost s vestavěnými skříněmi. Podlahy bytu jsou plovoucí, koupelna + WC = dlažba. Byt je vzdušný a světlý. V koupelně je vana, otopný žebřík, WC je samostatné. Fond oprav, zálohy na teplo a vodu činí 2600 Kč.

Bytový dům je umístěn v klidné lokalitě nedaleko centra města. U bytového domu se nachází parkoviště s dostatkem parkovacích míst. Za domem je velký městský park s dětským a dopravním hřištěm, na které je výhled z kuchyně. V okolí bytového domu je veškerá občanská vybavenost. (nákupní centrum 2 minuty od domu, MŠ, ZŠ či ZUŠ 5 minut).

Zliv se nachází cca 12 km od ČB (dobré dopravní spojení, autem trvá cesta cca 15 min). Výborné sportovní vyžití pro dospělé i děti (tenis, fotbal, hokejbal, baseball, posilovna). V létě možnost koupání v blízkém rekreačním rybníku Mydlák.

Byt je volný od 1. prosince 2016.

RK nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444117
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha86
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.