Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 85 m² bez realitkyKřišťanova, Praha - Žižkov

Křišťanova, Praha - ŽižkovVybaveno
Cena6 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 263 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nově zrekonstruovaný dvouúrovňový podkrovní byt s balkonem a jednou ložnicí. Byt se nachází v 5. a 6. patře cihlového domu s výhledem na park Parukářka, v krátké docházkové vzdálenosti od stanice metra Flora (trasa A).

Nižší úroveň se skládá ze vstupní haly, koupelny a skladovacích prostor, obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou. V druhém patře je ložnice s balkonem, koupelnou se sprchovým koutem, vanou a WC.

Parkety, keramické dlaždice, a střešní okna velux, moderní vestavění stolu a knihovny. Kupní cena zahrnuje parkovací místo ve dvoře.

Byt je v současné době používán jako Airbnb - vyzkoušejte před zakoupením! https://www.airbnb.com/rooms/12693123

Lokalita nabízí komplexní služby a výborné dopravní spojení do centra města. Nedaleko se nachází několik parků, školky, školy, výběr kaváren a restaurací, Olšanka sportovní centrum s bazénem, nakupování v Atrium Flora a zábavní centrum s kinem IMAX.

Interiér 75 m2 + balkón 10 m2.

!!! Jsme přímí majitelé, RK prosíme nevolat (!).

Newly reconstructed 1-bedroom split-level attic flat with balcony on the 5th and 6th floors of an brick building overlooking Parukářka park, within short walking distance of the Flora metro station (line A).

The lower level consists of an entry hall, bathroom with storage areas, living room with kitchen and dining room. On the upper level is a bedroom with balcony and a second full bathroom with shower and bath.

Equipped with hardwood floors, ceramic tiles, velux windows and skylights, a modern built-in desk/entertainment unit and bookshelf. The purchase price includes an off-street parking spot in the courtyard.

The flat is currently being used as airbnb -- try before you buy! https://www.airbnb.com/rooms/12693123

The location offers full services and excellent transport links to the city center. Nearby are several parks, kindergartens, schools, selection of cafes and restaurants, Olšanka sports center with a swimming pool, Atrium Flora shopping and entertainment center with IMAX cinema.

Interior 75 m2 + balcony 10 m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444815
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha85
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.