Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 1480 m² bez realitkyKlicperova, Chlumec nad Cidlinou - Chlumec nad Cidlinou, Královéhradecký kraj

Klicperova, Chlumec nad Cidlinou - Chlumec nad Cidlinou, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena12 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 53 884 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím prodej hotelu Astra v centru města Chlumec nad Cidlinou.

Hotel Astra se nachází 70 km východně od Prahy, 30 km západně od Hradce Králové na silnici mezi Prahou a Hradcem Králové. Historická budova byla původně postavena v roce 1931. Dnes je kompletně zrekonstruována tak, že původní vzhled budovy je zachován, ale uvnitř objektu je vybudován hotel odpovídající dnešním požadavkům. Hotel Astra nabízí k ubytování 52 lůžek. V hotelové části jsou k dispozici 2 apartmány, dále dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje a rovněž pokoje pro personál. Dále je součástí hotelu stylová recepční hala. Lze využít parkovací místa jak v přední části, tak i v zadní části traktu hotelu pro 15 osobních automobilů a v případě potřeby i pro vjezd autobusu.

Restaurace hotelu je velmi příjemně architektonicky laděna. Najdete zde posezení ve velkých boxech, u jídelních stolů, malých stolků na kávu nebo barových židlích. K dispozici je dále salónek a letní zahrada. Restaurace pojme okolo 70 hostů. Prostory lze vhodně využít pro svatby nebo další společenské akce.

V hotelu se nachází také rozsáhlý kuchyňský prostor včetně částečného vybavení a funkční vzduchotechniky. Dostatek úložného prostoru poskytuje kompletní podsklepení celého objektu. Možnost využívání osobního a nákladního výtahu. V podsklepení hotelu nalezneme technickou místnost, jejíž součástí jsou dva kvalitní plynové kotle, které zajišťují vytápění celého objektu, a další skladovací prostory. Na vyžádání možnost předložení revizí.

Nemovitost napojena na vodovodní řád. Odpady jsou svedeny do čistírny odpadních vod.

Součástí celého komplexu je i přilehlá budova, která může sloužit jako vlastní bydlení. Skládá se z bytu o velikosti 2+1 a garáže.

Komerční objekt může mít mnoho jiných využití nebo investičních záměrů. Objekt je možné například přestavět na bytový dům s velmi lukrativní polohou a zachovat k němu restauraci ve spodním prostoru.

V případě zájmu pomohu se zajištěním financování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446576
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha1 480
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.