Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyBrno - Město Brno, Jihomoravský kraj

Brno - Město Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 900 Kč


Jako majitel nabízím pronájem nadstandardního bytu 2+kk o celkové ploše 55m2 + 12m2 terasa v žádané lokalitě na okraji Brna v krásném prostředí nedaleké přírody.

Byt se nachází v 3. patře (poslední patro) novostavby v obci Česká u Brna na okraji obce s perfektní dostupností do Brna (Královo Pole 4min, centrum města 8min, nákupní centrum Globus 3min, obchody Kuřim Lidl, Penny Market atd. 2min.) Bytový dům se nachází v nové zástavbě rodinných domů. Celá zástavba leží v bezpečné obytné zóně s omezenou rychlostí. Terasa s krásným výhledem do přírody, vhodná pro relaxaci, grilování, posezení s přáteli. Další velkou výhodou je pouze jeden sousední byt a to stěnou obývacího pokoje, ložnice naprosto tichá též s krásným výhledem, nad bytem nemáte sousedy (tzn. žádný hluk).

K bytu je možnost pronájmu krytého parkovacího stání přímo u vchodu do domu.

Byt je nabízen jako částečně zařízený v moderním nadstandardním stylu. Nikdy nesloužil za účelem pronájmu, ale byl využívaný pouze majitelem. Je v perfektním udržovaném a čistém stavu (nekuřácký).V bytě je připojení vysokorychlostního internetu a televize O2 (rychlost 40mb/s, možnošti zpětného přehrávání televize apod.) K bytu náleží vytápěný skladovací prostor o velikosti 5m2, který se nachází v přízemí domu za bezpečnostními dveřmi. Vhodný pro uskladnění jízdních kol, kočárků, ostatních věcí.

Vybavení bytů: moderní kuchyňská linka se spotřebiči (varná deska, trouba, digestoř, mikrovlnná trouba, chladnička, myčka nádobí), postel, skříň, botník, sedací souprava, jídelní stůl, pračka, světla.

Zálohy na služby jsou 1896Kč + záloha na elektřinu 1984Kč. Reálné náklady jsou většinou nižší než předepsané zálohy.

K nastěhovaní možno po dohodě ihned. Kauce bude stanovena po dohodě.

Neplatíte žádnou provizi apod.

Prosím nekontaktovat Realitní kanceláře.

V případě zájmu volejte na tel. 725835761

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446792
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.