Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyVýškovická, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Výškovická, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena840 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 562 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji hezký slunný byt 2+1 o výměře 56 m2 v 1. nadzemním podlaží 12 patrového domu na ulici Výškovická v Ostravě Zábřehu. Dům je po kompletní revitalizaci (výměna oken, nová zateplená fasáda, plastové rozvody kanalizace a vody, nové vchodové dveře, schránkový panel, apod.). Byt je v družstevním vlastnictví s možností převodu do osobního vlastnictví, družstvo SBD Vítkovice. V lokalitě je nadstandardní občanská vybavenost (obchody, kino, restaurace, mhd, sportoviště, základní i mateřská škola, atd.) a přímo u domu je bezproblémové parkovaní. Přes výbornou vybavenost se jedná o klidné místo s dostatkem zeleně v blízkosti Oderského parku na jedné a Bělského lesa na druhé straně.

Byt samotný je orientován na JZ s okny na jih a lodžií na západ. Byt je renovovaný – dřevěné parketové podlahy; nové rozvody elektřiny; lodžie má dřevěnou venkovní podlahu; kompletní nová výmalba; renovovaná kuchyňská linka, WC i koupelna; v předsíni je úložný policový systém a prostor pro pračku a sušičku. Do bytu je zavedena přípojka UPC s dostupností vysokorychlostního internetu i digitální televize, alternativně lze využívat novou digitální domovní anténu. K bytu náleží sklepní kóje a v domě je také uzamykatelná kolárna. V současné době je byt již vyklizený a nachystaný na okamžité nastěhování.

Průměrné měsíční náklady bydlení jsou cca 3.100 Kč (fond oprav, správní poplatky, úklid společných prostor, zálohy na dodávky tepla, teplé a studené vody, atd.)

Více než 8 let nám byl byt skvělým domovem! Zájemcům doporučuji osobní prohlídku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447442
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.