Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 90 m² bez realitkyŠultysova, Kutná Hora - Kutná Hora, Středočeský kraj

Šultysova, Kutná Hora - Kutná Hora, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Krásný, moderní a z větší části zařízený byt 2+1, s celkovou výměrou cca 90 m2 je situován v 2. patře reprezentativního bytového domu v Kutné Hoře, ul. Šultysova. Byt se skládá ze vstupní chodby, úložné komory, ložnice, obývacího pokoje s jídelním koutem, kuchyně, koupelny a samostatného WC. Ze vstupní chodby, která je vybavena předsíňovou stěnou, jsou vstupy do úložné komory, obývacího pokoje s jídelním koutem, do ložnice a na půdu. Ložnice je vybavena šatní skříní, 2 x komodou a dvoulůžkem s nočními stolky. V obývacím pokoji je velká rohová sedací souprava z ekokůže s konferenčním stolkem a v jídlení části je jídlení souprava. Kuchyň je kompletně zařízená včetně spotřebičů (plynový sporák, odsavač par, myčka nádobí, mikrovlná trouba, kombinovaná lednice). Koupelna s velkou rohovou vanou je vybavena koupelnovým nábytkem, dále je v koupelně oddělené WC a prádelna s pračkou. Koupelna je obložena prvotřídními obklady Rako v trendové kombinaci oranžová s bílou. V kuchyni a v obývacím pokoji v jídelní části jsou položeny plovoucí podlahy, v ložnici a v části obývacího pokoje jsou koberce, ve vstupní chodbě a úložné komoře je historická kamenná dlažba. V ceně pronájmu jsou zahrnuty úklidové služby, sklepní kóje, po dohodě internet a telefon a prostorná půda. V domě je prostor pro parkování motocyklu a kol. Po dohodě je byt možno dovybavit. Dům je umístěn v lokalitě s výbornou dopravní dostupností v pěší zóně a v blízkosti parkoviště. Jedná se o klidnou lokalitu s přátelskou atmosférou.

Beautiful, modern and mostly furnished apartment 2 +1, with a total area of about 90 m2 is located in the 2nd floor of a representative apartment building in Kutna Hora, ul Šultysova. The apartment consists of entrance hall, storage chamber, bedroom, living room with dining area, kitchen, bathroom and separate toilet. From the entrance hall, which features a foyer wall, as inputs to the storage chamber, a living room with dining area, bedroom and into the soil. The bedroom is equipped with a wardrobe, chest of drawers and 2 x double bed with bedside tables. The living room has a large corner sofa from ekokůže with a coffee table and is part jídlení jídlení kit. The kitchen is completely furnished, including appliances (gas stove, hood, dishwasher, microwave, combined fridge). Bathroom with large corner tub is equipped with bathroom furniture, bathroom is also a separate toilet and laundry with washing machine. The bathroom is lined with first class tiling in Rako trendy combination of orange with white. The kitchen and living room into the dining area is a floating floor in the bedroom and the living room is carpet in the entrance hall and storage chamber is a historic stone paving. The rental price includes cleaning services, cellar, with the agreement the Internet and telephone and spacious land. The house has parking space for motorcycles and bicycles. After the agreement is to be possible to retrofit. The house is located in a location with excellent transport accessibility in a pedestrian zone and near the parking lot. It is a quiet location with a friendly atmosphere.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu44805
Dispozice2+1
Podlaží2
Plocha90
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.