Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 35 m² bez realitkyHradební, Příbram - Příbram, Středočeský kraj

Hradební, Příbram - Příbram, Středočeský kraj
Cena700 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 020 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Dovoluji si nabídnout prodej (resp. převod členských práv a povinností) slunného a útulného DB ve klidné a krásné lokalitě centra staré Příbrami. V současné době DB - převod do OV možný v případě zájmu. Vlastníkům v tuto chvíli vyhovuje velice dobrá správa družstvem.

Do bytu se vchází chodbičkou - odkud vedou dveře na samostatný záchod (nové stupačky dohodnuté na družstvu), do koupelny, kuchyně a pokoje. Nové podlahy - PVC. V pokoji položený koberec na parketách.

Okna směřují na západ do vnitřní zahrady. K společnému užívání je zde prádelna, kočárkárna, vnitřní uzavřená zahrada a předzahrádka. K bytu náleží sklepní kóje.

Byt se nachází v atraktivní lokalitě Staré Příbrami u nemocnice, 3 minuty pěšky do centra. Přesto je v okolí domu klid. Parkování je možné před domem. Po dohodě možno prodat i se současným vybavením.

SLEVNENO! Vhodné jako výhodná investice k dalšímu pronájmu.

K dispozici: po dohodě

I am offering 1+1 sunny apartment with a cellar. It is located in the old city center. The windows are facing into the garden (BBQ possible).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu4486
Dispozice1+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha35
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.