Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 143 m² bez realitkyVorařská, Praha - Modřany

Vorařská, Praha - ModřanyČástečně vybaveno
Cena9 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 40 825 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Nabízíme k prodeji byt o velikosti 125m2 + 18m2 terasa v novostavbě Belárie v Modřanech. Byt v posledním 7. patře s výhledem na řeku, Port62 a Velkou Chuchli vznikl spojením 2+kk a 1+kk. Současná dispozice bytu je 3+kk s velkou šatnou, 2 koupelnami a 2 toaletami. Byt je nadstardantně vybaven Schiller německou moderní kuchyní se spotřebiči Miele /parní troubou, pečící troubou, kávovarem, mikrovlnou troubou a indukční deskou/ s integrovanou vinotékou a klimatizací v obývacím pokoji. Hlavní koupelna je vybavena JOOP nábytkem s velkým sprchovým koutem a Hans Grohe sprchou s „Rain dance, Rain fall a Air 3jet“ doplňky. V celém bytě instalována okna s trojskly, byt velmi dobře izolován. Na terase je nainstalovaná kazetová markýza W580 švýcarského výrobce s elektrickým ovládáním. K bytu náleží velká komora na patře, 3 garážová stání a 2 sklepy. Dům je zabezpečen čipovým systémem včetně garáže. Komplex Belárie se nachází vedle kancelářské budovy Nestlé a 200m od tramvajové zastávky /3,17,21/, které Vás dovezou do centra za 20 min.

We offer 125m2 appartment with 18m2 terrace in a Belárie development project in Modřany. Appartment is located on top 7th floor with view to the river, Port 62 a Velká Chuchle. Flat was created by combining 2+kk and 1+kk. Current apparment disposition is 3+kk with big cloakroom, 2 bathrooms and 2 toillets and offers very high standard of living. German kitchen Schiller equipped with Miele kitchen appliances /steam oven, oven, coffee machine, microwave oven and induction hob/ with integrated wine unit and A/C in the living room. Main bathroom is equipped with JOOP furniture with big shower with Hans Grohe „Rain dance, Rain fall and Air 3jet“ accessories. New 3-glass windows installed in the whole appartment with very good isolation features. Swiss cassette marquee W580 is installed on the terrace with electricity control. Spacious pantry is on the corridor close to the appartment, 3 garage places and 2 storage rooms. House is secured with a chip system as well as garages. Belárie project is located next to the Nestlé corporate office and 200m from the tram stop /3,17,21/. You get to the city centre within 20 minutes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu448914
Dispozice3+kk
Podlaží7
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha143
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.