Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 64 m² bez realitkySaturnova, Praha - Uhříněves

Rezervováno
Saturnova, Praha - UhříněvesČástečně vybaveno
Cena4 090 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 345 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


3+kk, 64 m2 + 11,5 m2, Saturnova, Praha – Uhříněves

Nabízíme bydlení ve velmi klidné ulici (stranou běžného provozu) v okrajové části obce s výbornou dopravní dostupností a občanskou vybaveností.

Jedná se o prodej částečně zařízeného bytu 3+kk o výměře 64 m2 s terasou (11,5 m2) a garážovým stáním v suterénu budovy. Byt je v osobním vlastnictví. Nachází se ve 4. nadzemním podlaží čtyřpatrového cihlového domu (novostavba z roku 2007) s výtahem a bezbariérovým přístupem (pouze 3 byty na patře). Energetická náročnost budovy B – velmi úsporná. Okna (plastová) orientovaná na východ. Podlahy PVC a keramická dlažba (WC, koupelna). WC samostatně. Velikost jednotlivých místností je uvedena na plánku ve fotogalerii. Byt je částečně vybaven – velká vestavná skříň v ložnici, kuchyňská linka včetně vestavných spotřebičů (myčka, el. trouba s grilem a horkým vzduchem, sklokeramická varná deska, odsavač par, kombinovaná chladnička se systémem No Frost), police ve spíži, v koupelně pračka, vanová zástěna, skříňky, vestavná skříň v komoře. Oproti standardu provedeny klientské změny - výměna dveří v celém bytě, změna ocelových na obložkové zárubně, bezpečnostní vstupní dveře Next, bezpečností fólie a žaluzie na všech oknech, v koupelně topný žebřík s elektrickou patronou, akrylátová vana.

K bytu náleží samostatný uzamykatelný sklep s regály v patře (1,6 m2) a parkovací stání v podzemních garážích. Do bytu je zavedený internet a STA.

Velmi dobré dopravní spojení. Zastávka Bus Venušina (17 minut na Háje), vlak Praha-Uhříněves nebo Praha-Kolovraty (20 minut na Hlavní nádraží), pásmo P0 Praha.

V lokalitě veškerá občanská vybavenost (školy, školky, zdravotní středisko, pošta, obchody, restaurace, pivovar, kino, divadlo, knihovna), řada možností k sportovnímu vyžití (tenis, badminton, jízdárna, turistické okruhy, cyklotrasy) i odpočinku (Uhříněveská obora, Vodice, Prknovka, Podleský rybník, relaxační lázně).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu449099
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha64
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.