Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 130 m² bez realitkyNáves, Úholičky - Úholičky, Středočeský kraj

Náves, Úholičky - Úholičky, Středočeský kraj
Cena6 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 263 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dvoupodlažní dům s podlahovou plochou 130 m2 a pozemkem 950 m2 postaven v r. 2000, v klidné lokalitě pod kopcem zarostlém lesem. Půlka pozemku je svažitá s možností vystavění teras, jak je v obci běžné. V rovinaté půlce pozemku se nachází krytý bazén a vstup do sklepa, který je zabudován v kopci. Dostatečné soukromí zaručuje les a živý plot z tůjí. V přízemí se nachází předsíň s vestavěnou skříní, koupelna se sprchou a umyvadlem a toaletou. Dále komůrka, malá ložnice (pracovna) a kuchyně spojená s obývákem, který má komín a je tedy možnost vybudovat krb. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou a spotřebiči značkou Siemens a je spojena s prosklenou stěnou a dveřmi do zimní zahrady ze které je výstup k bazénu do zahrady.

V patře jsou dvě ložnice, hala, komora s oknem, kde je možno zařídit malou ložnici, či pochůzkovou šatní skříň. Koupelna s vířivkou umyvadlem a toaletou.

Ve spodní části pozemku jsou dvě parkovací stání s možností postavit garáž.

Energetická náročnost budovy je C - úsporná s aktuálním posudkem. Do domu se právě zavádí optický kabel, s přípojkou do každého pokoje. Dům je zajištěn centrálním alarmem, který při narušení odesílá SMS.

Na pozemku se nachází další domek, kde jsou dvě zastřešená parkovací místa. Ten je možné také koupit, pronajímat a tak si zajistit investici na vlastním pozemku. Protože je velká možnost mnoha účelového využití domů a pozemku, které se tu ani nedají rozvést je bezpodmínečná nutná osobní návštěva.

Volejte prosím od 10 - 22 hod. na č. 774 636 852.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu450392
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha130
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.