Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 162 m² bez realitkyKovanice - Kovanice, Středočeský kraj

Kovanice - Kovanice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 540 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme ke koupi pěkný rodinný dům v klidné obci Kovanice, které leží v těsné blízkosti města Nymburk, stojící na vlastním pozemku o celkové ploše 1796 m2- v jeho 1/3, rozděluje tedy zahradu na dvě části. Dům je ve velmi dobrém stavu, kolaudovaný r.2000. Má obytné prostory o celkové výměře 162 m2. Je dispozičně řešen 3 pokoji, prostornou koupelnou s rohovou vanou a sprchovým koutek, dále prostornou kuchyní, jídelnou a velkým obývacím prostorem s krkem, který nabízí pohled a vstup přes terasu do zahrady. Obývací pokoj je situován na jižní stranu. V domě se nachází suterén, tvořen prostornou prádelnou s wc a sprchovým koutem, a také technickou místností. Součástí suterénu je také garsonka s vlastním vstupem a sociálním zařízením, určená k částečné rekonstrukci. Vytápění domu je řešeno podlahovým topením s elektrokotlem. Dům má vlastní studnu a ČOV. K domu je pod okno kuchyně přivedena přípojka z vodovodního řádu, kterou je možno kdykoliv připojit.

Zahrada nabízí velký klidný prostor mezi sousedními zahradami pro mnohostranné využití, od vybudování okrasné zahrady, po pěstování zeleniny či výstavbu dětského hřiště. Na zahradě je příprava pro výstavbu bazénu. Poloha nemovitosti a bezkonfliktní sousedé nabízí velice klidné bydlení.

Na pozemku dále stojí budova bývalé kovárny o výměře 50 m2, která po rekonstrukci může sloužit jako garáž pro 2 automobily nebo prostory dle vlastní realizace. V současné době slouží jako kolna a pro uskladnění dřeva atd. V zadní části zahrady stojí zahradní domek na nářadí. Přístup k nemovitosti je z hlavní silnice, kde je veden plynovod. Dům se nachází 200 m od autobusové zastávky, kde pravidelně jezdí autobusová linka Nymburk- Poděbrady. V obci Kovanice je fotbalové hřiště, mateřská škola, základní škola, hospoda, cukrárna a kiosek na cyklostezce vedoucí podél Labe. Další občanská vybavenost je v přilehlém okresním městě Nymburk. Nymburk je po hlavní silnici vzdálen 2 km a Poděbrady 8 km. Dostupnost do Prahy je velice dobrá, cca 25 minut po Hradecké dálnici na Černý most (nájezd na dálnici vzdálen cca 8 km). Mladá Boleslav vzdálena 30 minut jízdy po okresních silnicích.

Doporučujeme osobní prohlídku. Prohlídky jsou možné po telefonické dohodě.

Tel. 605 334 768, 775 932 387

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu450512
Dispozice5+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha162
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.