Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 41 m² bez realitkyLipno nad Vltavou - Lipno nad Vltavou, Jihočeský kraj

Rezervováno
Lipno nad Vltavou - Lipno nad Vltavou, Jihočeský krajVybaveno
Cena1 960 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 312 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej apartmánu Lipno nad Vltavou (v ov), jč.

Nabízím k prodeji prostorný a plně vybavený Apartmán (byt v OV 41 m. ), v centru nejnavštěvovanější rekreační oblasti jč - Lipno nad Vltavou. Obývací pokoj s kuchyňskou linkou, zdí oddělená ložnice, koupelna (vyhřívaná podlaha) se sprchovým koutem, wc, předsíň, předzahrádka. Pohodlné parkování s hlídacím kamerovým systémem je umístěné přímo u apartmánu.

Apartmán je situován v přízemí s předzahrádkou a výhledem na Lipno. Vzdálenost od centra obce s obchody, restauracemi, kavárnami je 5 minut pohodlnou chůzí, 5 minut od jezera a pláže, nové lipenské cyklo, in-line stezky a zimní bruslařské dráhy. V blízkosti (do 10 minut) se také nachází lyžařský areál Lipno, zastávka skibusu nedaleko apartmánu. Prodejna potravin je jen 50 metrů od rezidence. Vybavení kuchyně: myčka nádobí, keramický sporák, digestoř, lednice, Prodává se včetně veškerého zařízení. Možné i na investici. Při rychlém jednání sleva. Cena včetně daně z nabytí nemovitosti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu450876
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha41
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.