Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 220 m² bez realitkyV Pořadí, Třebotov - Třebotov, Středočeský kraj

V Pořadí, Třebotov - Třebotov, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena9 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 41 268 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Nabízíme na prodej prostorný, rodinný, energeticky nenáročný dům 7+1 v nové zástavbě obce Třebotov. Dům byl postaven r.2009 sendvičovým způsobem z betonu a izolační vrstvy, díky čemuž má minimální náklady na provoz. Vytápění a ohřev vody je zabezpečen tepelným čerpadlem země-voda, což umožňuje čerpat nejnižší tarif za elektřinu. Do domu je zavedený plyn, který se ale momentálně není využíván. K domu náleží velká zahrada o celkové rozloze 1111m2 se zahradním domkem.

Přízemí domu se skládá z vestibulu, WC, spižírny, prostorné kuchyně, jídelny, obýváku, technické místnosti a garáže. Z obýváku jsou po celé jižní straně velká francouzská okna na prostornou soukromou terasu. V patře jsou 4 ložnice, koupelna a šatna. Ze dvou ložnic je východ na balkon. Podlaha je dlažba kombinovaná s plovoucí podlahou v ložnicích.

Dům má elektrická vrata, přípojku na telefon, satelit, anténu, kamerový a bezpečnostní systém. Všechna okna mají bezpečnostní skla a kování a termoizolační skla.

Poloha v obci je ideální jak z hlediska klidu, tak z hlediska dostupnosti - 200m do školy, 300m na obecní úřad a poštu, 100m na zastávku autobusu. Spojení je autobusem přímé na Zličín nebo do Radotína s přestupem na vlak. S přestupem bus-vlak v Radotíně zabere cesta na Hlavní nádraží do 30minut.

Z ostatního vybavení zůstává v domě luxusní kuchyň včetně spotřebičů, vybavení garáže a technické místnosti. Dům je volný ihned.

REALITNÍ MAKLÉŘI ANI ZPROSTŘEDKOVATELÉ PROSÍM NEVOLEJTE ANI NEPIŠTE!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu451018
Dispozice7+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha220
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.