Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 82 m² bez realitkyJosefa Myslivečka, Frýdek-Místek - Místek, Moravskoslezský kraj

Josefa Myslivečka, Frýdek-Místek - Místek, Moravskoslezský krajVybaveno
Cena1 715 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 273 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 3+1 (rekonstruován z 4+1), v osobním vlastnictví, 3. patro ze 3., plocha 82 m² s balkónem, navíc 6,5 m² dva sklepní boxy a komora na patře.

Žádaná lokalita na úplném okraji města uprostřed zeleně, klidné sousedství, mladé rodiny s dětmi a senioři, vše majitelé bytů, revitalizovaný dům, zateplená fasáda, nová střecha, plastová okna s žaluziemi, rekonstruované balkóny, rekonstruovaná chodba a společné prostory v roce 2015, parkoviště před domem, popř. parkoviště s možností rezervace parkovacího stání 1 minuta pěšky

Světlý prostorný útulný byt po celkové rekonstrukci, orientace oken na 3 strany, nové rozvody elektřiny a vody, podlahy dřevěné a dlážděné, nové stropy a omítky, luxusní obývací pokoj 26 m² přestavěný ze dvou místností, dvě okna s výhledem na celé Beskydy, zděné jádro s rozšířenou koupelnou s rohovou vanou, ventilací a topným žebříkem, kuchyně z roku 2008 s vestavěnými spotřebiči (myčka, elektrická trouba, plynový sporák, digestoř), nová vestavná skříň s botníkem v předsíni, nové dveře do všech místností.

Dva sklepy (1,15 m x 1,75 m) s novými bezpečnostními dveřmi, vhodné na jízdní kola. Komora na patře vhodná k uskladnění sezónních věcí. Satelit připojený do bytu ze střechy domu, rychlý internet 2 přípojky LAN do bytu RioMedia a C2net.

10 minut autem do Beskyd, 12 minut pěšky do centra Místku, zastávka MHD a příměstských linek 1 minuta pěšky, mateřská škola 1 minuta pěšky bez nutnosti přejít silnici, základní škola 5 minut pěšky bez nutnosti přejít silnici, park s dětským hřištěm 3 minuty pěšky, supermarket, pošta a další služby 4 minuty pěšky, rekreační zóna u řeky Ostravice s cyklostezkou Ostrava-Beskydy 5 minut pěšky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu451981
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha82
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.