Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyVe Stromovce, Hradec Králové - Třebeš, Královéhradecký kraj

Rezervováno
Ve Stromovce, Hradec Králové - Třebeš, Královéhradecký krajVybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


PRONÁJEM BYT VE STROMOVCE

K nastěhování: únor 2017

Dispozice bytu:

Byt řešený jako 2kk (2,5kk). Byt má celkovou užitnou rozlohu 57m2 a 11m2 terasu.

Ložnice (17m2) byla opticky a prakticky rozdělena vestavěnou stěnou. Nyní pokoj slouží jako menší ložnice včetně polic a pracovního koutu a také malá místnost, která může být použita i jako například dětský koutek/pokojíček.

Obývací pokoj a kuchyň, jsou rozděleny kuch. ostrůvkem, součástí místnosti je jídelní kout.

V předsíni (7m2) je velká vestavěná skřín.

Samostatná koupelna je má velikost 4m2. Nachází se zde pračka. Místnost je vytápěna nástěnným žebříkem.

Wc je samostatné (2m2).

Komora o vel. 2,5m2 byla přestavěna na walk-in šatnu plnou polic a prostor pro věšení oblečení. Je zde místo na vysavač, žehlící prkno apod.

Terasa má 11m2 a na podlaze je instalováno exotické Ipe dřevo. Vstup na balkon je z obou místností (obývací pokoj a ložnice).

Byt v novostavbě, který prošel komplet rekonstrukcí v.r. 2013 – nová koupelna, WC, kuchyně, nové podlahy, dřevo Ipe terasa, kompletní vestavěný nábytek. V bytě je mnoho úložných prostor.

Vybavení bytu: (komplet vybavený byt)

Obývací pokoj a kuchyně:

V bytě je kuchyňská linka z kuchyňského studia vytvořena namíru s ostrůvkem a disponuje velkou plochu pro vaření. Spotřebiče značek Siemens a Gorenge jsou vestavěné – myčka, lednice, sklokeramická deska. Granitový dřez a baterie Franke jsou v hlavní části kuchyně. Mnoho úložných prostor a zásuvek. Výkonný digestoř zn. Elica.

Bílý stůl a 4 židle. Sedačka a křeslo. Stůl pod TV a TV. Vestavěné police v kuch. ostrůvku směrem k obývacímu koutu.

Podlahy: masivní dřevo dub s voskovou povrchovou úpravou.

Koupelna:

Nová pračka zn. Siemens, stůl s umyvadlem a zásuvkou, vana.

Ložnice:

Vestavěná stěna s mnoha policemi a skříňkami, vestavěný pracovní stůl. Postel a matrace, kryty na matrace.

Terasa:

Kompletní sada nábytku z umělého ratanu s možností celoročního využití. 2x křeslo, stolek, lavice.

Alarm v bytě, který je možnosti nechat dle přání aktivní a nebo ho deaktivovat.

Žaluzie ve všech oknech.

2 soukromá parkovací místa patřící k bytu.

Lokalita a občasnká vybavenost:

Velmi klidná a bezpečná lokalita. V docházkové vzdálenosti restaurant Duran, Penny Market, Kubík Hvězda, bankomat, zastávka s mnoha spoji do centra města přímo před barákem, dětské hřiště jako součást společné zahrady, kde se schází sousedé.

Cena:

Při pronájmu na kratší dobu než je 12 měsíců 15.000,- se běžnými provozními poplatky.

Při pronájmu delším než 12 měsíců, možnost si předpsat měsíční zálohy na sebe (elektrika cca 500 Kč/měsíc, voda topení cca 1.500,- měsíc, internet - dle rychlosti, pojištění bytu - cca 100 Kč/měsíc)

Vratná kauce: 30.000,-

- Žádné, RK prosím nekontaktovat, ušetřete si prosím čas. Děkuji

Pokud vás nabídka oslovila, tak mě prosím kontaktujte na email marketa.bakes@hotmail.cz.

FULLY FURNISHED, SPACIOUS APPARTMENT FOR RENT WITH A GOOD CONNECTION TO THE CITY CENTRE.

I have this appartment for rent in a very nice, quiet and safe residential location just minuttes away from the city centre (by bus/car).

Size of the apartment is 57sqm and 11sqm outside terrace. The appartment is in a new development in Trebes location. Excellent MHD - public transportation coverage. Lots of buses connect this part of the city with the centre and at the same time one can enjoy short walk to the forest, Rozarka and all the natural surroundings. Penny market (grocery store) is only 2 minuttes away, restaurant Duran steps away, hospital is located nearby.

One bedroom appartment (with a possibility to create kids room/space because large bedroom was partially divided by inbuilt wooden wall) with lots of storage space, inbuilt furniture, new and modern kitchen with all the necessary appliances - fridge, dishwasher, oven, electric hob and cooker hood (Gorenje, Siemens), wooden floors, walk in closet and good workspace. All the necessary furniture is in the apartment.

Separate toilet, washing machine is placed in the bathroom. Hallway with inbuilt wardrobe. Outside terrace with garden furniture and lots of space. 2 private parking spots right in front of the building. Window blinders in every window. Alarm is installed and it is up to the future tenant whether to use it or not.

The price:

15.000 CZK monthly including all the fees (electricity, internet, water, appartment insurance..) if the rental time is shorter than one year. In case of rental period exceeding one year there is a possibility to divide the rent to 12.500 CZK + electricity + internet + water consumption + heating all to the consumption accordingly.

Lease agreement applies with standard Czech/ international conditions e.g. 3 months notice period, refundable deposit etc.

For more info please contact me and I can give you the full description in English.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu452480
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha57
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.