Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 42 m² bez realitkyJana Čapka, České Budějovice - České Budějovice 5, Jihočeský kraj

Jana Čapka, České Budějovice - České Budějovice 5, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby1 844 Kč
+ Vratná kauce14 000 Kč


K nastěhování od 1. ledna 2018

Nabízíme do pronájmu nový atraktívní byt (po prvním majiteli), 1.patro bez výtahu v nově postaveném bytovém domě (2013). Byt je vybaven - kompletní kuchyňská linka se spotřebiči (sporák se sklokeramickou deskou, digestoř) plus samostatná starší bílá lednice, v byté se dále nachází židle k jídelnímu stolu, psací stůl, obýváková stěna, police, šatní skříň na chodbě a další úložný prostor v podobě skříněk a policí na chodbě, zařízená koupelna s pračkou, veškerá svítidla. Na terase se nachází dvě křesla a stoleček.

Francouzská dřevěná EURO okna s přístupem na terasu (10m2) z chodby, bezpečnostní vchodové dveře, laminátové plovoucí podlahy, rozvod TV, datový rozvod internetu a telefonu do obývacího pokoje a na chodbu, dále je v bytě zavedená wifi, domovní telefon s otvíráním vchodových dveří, protipožární systém hlásiče na chodbě bytu,

Součástí nabízené bytové jednotky (v ceně pronájmu) je parkovací stání na pozemku bytového domu s přístupem z domu (elektricky ovládaná vjezdová vrata – otvírání vrat řešeno z bytového domu).

Bytový dům má kvalitně provedené společné prostory, centrální kotelnu a rozvody s lokálním odečtem tepla a vody pro bytovou jednotku (zálohová platba – bez poplatku za elektřinu, s následným vyúčtováním záloh).

Jedná se o optimální lokalitu s ideální dostupností: MHD 3 - 10 min, Pěšky na centrální nádraží a nákupní centrum Mercury 15 minut, řešné lávkou přes koleje, supermarket Albert ve vzdálenosti 10 minut, park v sousedství – přesto umístění domu a orientace bytu zajišťují klidné bydlení - nutné vidět a vyzkoušet - proto v případě zájmu volejte/mailujte - předvedeme :)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu453675
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha42
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.