Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 45 m² bez realitkyŠeříková, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Šeříková, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena540 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 330 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Insolvenční správce Mgr. Michal Machek nabízí k prodeji družstevní byt na adrese Šeříková 709/4, 700 30 Ostrava - Výškovice.

Bytová jednotka se nachází ve 2. nadzemním podlaží bytového panelového domu s celkem 4-mi nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. V 1. - 4. NP objektu se nachází byty v celkovém počtu 33, jeden vchod obsahuje 11 bytů, v 1. PP jsou umístěny sklepy a dále garáže v majetku některých vlastníků. Bytový dům s předmětnou jednotkou je s třemi sekcemi, vchod č. p. 709 je vnitřní. Budova má čtyři nadzemní a jedno podzemní podlaží, bez výtahu. Stavba domu je s betonovými základy a izolací proti zemní

vlhkosti, svislé nosné konstrukce železobetonové montované, střecha plochá s povlakovou krytinou, bleskosvod osazen. Stropy železobetonové, schodiště přímé teracové. Dům je napojen na veřejné rozvody vody, plynu, elektřiny, kanalizace, tepla a TUV. Výstavba bytového domu se datuje z roku 1983, v roce 2010 – 2011 proběhla výměna oken, vchodových dveří, v roce 2006 byla opravena střecha.

Byt je umístěn na patře jako prostřední, s dispozičním řešením 2+1 a obsahuje dva pokoje, kuchyni, předsíň a koupelnu s WC. Celková podlahová plocha bytu je 45,54 m2, se započtením sklepu o výměře 2,06 m2. K oceňované bytové jednotce přináleží spoluvlastnický podíl o velikosti 4554/231744 na společných částech domu. Orientace oken pokojů a kuchyně je na jih do ulice. Podlahy tvoří lino s kobercem a keramická dlažba. Vnitřní povrchy hladká omítka, keram. obklady koupelny a v kuchyni. Okna plastová, vnitřní dveře hladké a 1x shrnovací, zárubně kovové. Koupelna je s umyvadlem a vanou, s průchodem na WC. Kuchyně se standardní linkou a plynovým sporákem. Vytápění a ohřev TUV je centrální dálkové, elektroinstalace 230V.

Byt je částečně v původním stavu, v roce 2008 proběhla rekonstrukce koupelny s WC a kuchyně, vč. elektroinstalace v rámci rozsahu rekonstrukce, v roce 2006 nové omítky v obytných pokojích a chodbě. Budova je postavena na pozemku parc. č. 793/271 v majetku Statutárního města Ostrava. Parkování omezené na komunikaci před domem a na pozemku za domem. Přístup k nemovitosti po zpevněné obecní komunikaci ul. Šeříková.

Užitná plocha bytové jednotky: 43,48 m2 , sklep 2,06 m2

Příslušenstvím bytu je sklep v 1.PP.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu454074
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha45
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.