Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyVáclava Talicha, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský kraj

Václava Talicha, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Dobrý den, nabízím k pronájmu byt v OV 3+1 v 8.patře orientovaný na jih se suprovým výhledem na celé město Z + J + V. Byt má zděné jádro a byl rekonstruován v roce 2016. Nová kuchyně, koupelna, WC, vchodové dveře, parapety, okna, žaluzie, topení. Dům má novou zateplenou fasádu, schodiště, hlavní i zadní vchodové dveře, výtah je nový - 6. 2016.. Na rok 2017 je naplánovaná výměna a zateplení střechy. K bytu dále náleží sklepní kóje.

Byt je vhodný jak pro rodinu, tak pro studenty , velmi vstřícní sousedé. V besprostřední blízkosti bytu je školka, multikino, restaurace, několik obchodů s potravinami nebo železářství,2x zastávka MHD, sportovní centrum, popř. Vrbenské rybníky.

Velmi dobré parkování přímo u domu. K nastěhování od března 2017

Pro více info. telefon +420 725 575 256, mail jirka.deutsch@seznam.cz

Hallo, ich biete eine Wohnung in der IP-3 + 1 in der 8. Etage in Südlage mit wunderschön Blick auf die gesamte Stadt E + S + W. Die Wohnung einen Ziegel-Kern hat und wurde in 2016. Neue Küche, Bad, WC, Haustüren renoviert, Fensterbänke , Fenster, Jalousien, Heizung. Das Haus verfügt über eine neue isolierte Fassade, Treppen, Haupt- und hinteren Außentüren , neue Aufzug - 6. 2016 .. Im Jahr 2017, die geplante Ersatz von Dach und Isolierung. Es gibt auch einen Keller.

Die Wohnung ist geeignet für Familien und Studenten, sehr freundliche Nachbarn. In besprostřední Wohnung befindet sich in der Nähe von Kindergarten , Kino, Restaurants, einige Lebensmittelgeschäft oder Baumarkt, Bushaltungen , ein Sportzentrum , respectively. Schïne Teiche - Vrbenské Rybníky mit schöne Natur

Sehr gute Parkmöglichkeiten in der Nähe des Hauses. Erhältlich ab März 2017

Für mehr Informationen. Telefon +420 725 575 256 , e-mail: jirka.deutsch@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu455469
Dispozice3+1
Podlaží8
Typ budovyPanel
Plocha68
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.