Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 90 m² bez realitkyChotíkov - Chotíkov, Plzeňský kraj

Chotíkov - Chotíkov, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena4 380 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 789 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


ATYPICKÁ STAVBA:

Bungalow v Mexickém stylu .Ve výstavbě .V obci Chotíkov na skvělém místě. Pozemek 400m2. Velký skleník v zahradě. Kanalizace napojena na obecní kanalizační přípojku. Městský vodovod. Elektrika 220V včetně 3fáze. Nízký trif od Yello Energy. Stejná sazba denní i noční proud.Orientace prosklené terasy a vchodových dveří na jih. Jedná se o stavbu nízkoenergetického ,hyperpasivního domu. Základová deska je tvořena dvouplášťovým skeletem s proti radonovou folií. Pod betonovou deskou je armování kari sítěmi položenými na podlahový extrudovaný polystyren o síle 15cm.Důvodem aplikace takto mohutné izolace je podlahové topení .

Opláštění domu bude provedeno fasádním zateplovacím systémem o síle 15cm.Finální vrstva pláště domu silikonová omítka odolná všem povětrnostním podmínkám. Střecha Satjam s dekorem tašek. O další výrazný zdroj tepla se bude starat v zimním a nebo přechodném období krbová vložka s teplovzdušným rozvodem do všech místností. Další tepelný zdroj budou průduchy od krbu jako teplovzdušný ohřev prostorů. V plánu je také výstavba koupacího a zároveň okrasného jezírka dotaženého až k samotné terase domu. Pokud však bude mít potenciální zájemce o tuto nemovitost zájem o jiný druh koupání(klasický bazén) změnu lze provést .Tento zahradní prvek se dá samozřejmě vypustit. Plánovaný termín dokončení je září 2017.Fotografie odráží současný stav.Obrázek interiéru je ilustrativní a je v této fázi libovolně měnitelný na základě eventuálního požadavku zájemce. Styl s přiznanými masivními trámy je však dán. Terapeutická vana v koupelně je zatím plánována dle fotografie. Kuchyně a její podoba co do stylu dohodou. Osobně představu mám a bude zase v Mexicko Španělském stylu.V plánu je obklad rohového krbu valouny viz. ilustrativní foto. Dispozice místností obytné plochy je již dána hlavní nosnou příčkou viz. foto a projekt. Jedná se tedy o velkou obývací halu s kuchyňským zázemím , posezením a krbem. Projekt je řešen tzv. hotelovým stylem ,kdy ze všech místností je přímý vstup do centrální obývací haly. Místnosti jsou navrženy takto: 1x vstupní prostor(zádveří se šatnou),1x studentský/dětský pokoj ,1x ložnice,1x koupelna,1x obývací hala s krbem a kuch.koutem. Prohlídka objektu a zahrady je možná po domluvě.

Poznámka k ceně:

Uvedená cena obsahuje finální dokončení stavby.To jest stavby krbu, kompletní realizaci koupelny, zhotovení úložných prostorů v ložnici, šatně a dětském pokoji. Položení jednotné finální podlahové krytiny(floorstone, terakota ,španělský styl dlažba).Není upřesněno a je možné, aby si zájemce určil. Kuchyně co do vybavení a stylu kuchyňské linky není součástí stavby.Je možné se domluvit na klientské změně a tuto provést . Dále zhotovení zahradního koupacího jezírka je v plánu a není zahrnuto v ceně. Bylo by součástí zahradního projektu dle přání vážného zájemce o nemovitost. Úprava okolí domu je v plánu travní koberec ,ale i zde je prostor pro klientskou změnu!

Tato nabídka a v této podobě má omezenou platnost do konce Května 2017.To je poslední prodloužený termín který vznikl prodlevou z důvodu nepříznivého počasí.Stavba je ve fázi kdy se dá mnohé ovlivnit a popřípadě provést dle přání budoucího majitele. Po uvedeném termínu již bude stavba ve stavu, kdy změny nebudou možné a bude dokončena dle mého návrhu a projektu.

Více info na tel.:602432213

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu455786
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Plocha90
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.