Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 15 m² bez realitkyPresslova, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Presslova, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj
Měsíční nájemné2 800 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč


Plzeň 2015, zapsaný ústav nabízí k pronájmu nebytové prostory v kreativní zóně DEPO2015. Jedná se o prostory vytvořené z modulárních objektů (kontejnery) a jsou ideální pro podnikatele, kteří chtějí mít blízko zázemí vybavené dílny i se zkušenými mistry na kovo/dřevo výrobu. Mohou využívat CNC a další zařízení dílny. Prostory jsou vytápěny, je v nich rozveden elektrický proud 230V (na dotaz i 400V) a vysokorychlostní internet.

Nebytové prostory jsou ideální pro podnikatele, kteří chtějí být mezi lidmi, představovat a prodávat svoje produkty či služby, využívat eventů v objektu, jako showroom.

Jednotlivé objekty jsou navrženy jako modulová stavba pro přízemní i patrovou zástavbu složená z nosných ocelových systémových kvádrových modulů. Výška modulů je cca 2,9 m. Moduly jsou po finálním osazení navzájem sešroubovány a nabízeny bez vybavení.

Nosná konstrukce modulu je navržena jako prostorová ocelová konstrukce odolávající vodorovnému i svislému zatížení a zajišťující prostorovou stabilitu každého modulu, případně celého objektu. Rohové sloupy jsou tvořeny tenkostěnnými otevřenými ohýbanými profily. Podlahový obvodový rám je u všech modulů vytvořen z tenkostěnného uzavřeného profilu. Podlahové nosníky modulů jsou zhotoveny z válcovaného profilu IPE 100 nebo tenkostěnných profilů. Střešní obvodový rám spolu se střešními nosníky je vyroben z tenkostěnného ohýbaného profilu tvaru „U“. Střešní krytinu tvoří trapézový plech uložený na střešních nosnících. Veškeré spoje ocelových prvků modulu jsou svařované.

Ochrana ocelových konstrukcí každého modulu proti korozi je zajištěna nátěrovým systémem.

Obvodové stěny jsou tvořeny systémem vzájemně zaměnitelných stěnových panelů, na vnějším líci je panel opatřen trapézovým plechem, který tvoří konečný povrch. Vnitřní povrch je tvořen bílými laminovými deskami tloušťky 10 mm. Uvnitř panelů je vložena tepelná izolace.

Nosná konstrukce podlahy je zaklopena cementotřískovými, případně dřevotřískovými deskami tloušťky 22 mm. Povrch tvoří šedé PVC s podlahovou lištou. Skladba podlahy je opatřena tepelnou izolací.

Vnitřní povrch stropu je tvořen laminovými deskami tloušťky 10 mm. Skladba stropu obsahuje tepelnou izolaci.

Vnější dveře jsou navrženy zčásti jednokřídlové plné s ocelovou zárubní a zčásti jsou součástí celoprosklené sestavy s bočním pevným prosklením nebo balkónovými dveřmi.

Okna jsou použita plastová s pětikomorovým profilem zasklená izolačním dvojsklem, Uw= max. 1,2 W/m2K.

Střešní terasa je navržena z dřevěných nosných latí a terasových palubek. Zábradlí terasy je z ocelových jeklových profilů se stejným nátěrovým systémem jako je navržen u konstrukcí modulů.

Jako otopné plochy v modulech slouží elektrické konvektory osazené na stěnách. Regulace jednotlivých otopných ploch (konvektorů) je termostatem, který je součástí každého topidla. Primárním zdrojem energie je elektrická energie. Vytápění je díky výborným izolačním vlastnostem velmi nenáročné.

Moduly jsou napájeny z volných kapacit objektu, soustava TN-S, 3+N+PE, 3x 230/400 V, 50 Hz. Rozvod elektrické energie je proveden kabely s Cu jádrem, které jsou vedeny pod povrchem stěn. Mezi moduly je provedeno propojení kabelovými spoji na venkovní zásuvky.

Podmínky pronájmu

Termín pronájmu: od 1. 1. 2017 (doba pronájmu minimálně 1 rok)

Vratná kauce ve výši 2 měsíčních nájmů při podpisu smlouvy.

Internet: měsíčně 240 Kč + DPH 21%

sdílené symetrické připojení download/upload 50 Mbps/50 Mbps

pro vlastní síť wifi uvnitř objektu je nutné použít router SIT MP 100 Kč/měsíc

Další výhody v rámci DEPO2015 - slevy na nájmu dalších prostor, členství v Makerspace v ceně nájmu, permanentky na výstavy, pozvánky na akce, základní propagace v rámci komunikace DEPO2015, prodej svých produktů v hale

NABÍDKA PLATÍ PRO PLÁTCE DPH (neplátci na dotaz individuálně)

Kompletní prezentaci pronájmu nebytových prostor zašleme na vyžádání emailem

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu456086
DispoziceOstatní
VlastnictvíObecní
Plocha nebytového prostoru15
VybavenoNevybaveno
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.