Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 59 m² bez realitkyBlatno - Blatno u Chomutova, Ústecký kraj

Blatno - Blatno u Chomutova, Ústecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné4 000 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč


Krásný, slunný byt po rekonstrukci s balkónem, v horách, přitom 5 minut dojezdu do Chomutova, dispozice 2+1, předěláno z původních 3+1. Byt má retro kuchyňskou linku, dostatek prostoru na jídelní stůl, skříňky a police v kuchyni, kolem 4,5 metru vestavěných skříní a velmi pěkně rekonstruovanou koupelnu s topením pro sušení ručníků. Z balkonu je výhled na zelené kopce kolem. V bytě jsou dřevěné žaluzie. Obývák a ložnice mají koberce. Pod domem dětské hřiště. Ve vesnici tři hospody, obchod, koňská farma, obecní úřad. Vesnice má dva rybníky a velmi hezká místa na procházky. Byt má vlastní topení v každé místnosti a el.boiler.

Byt je pro ty, kteří chtějí bydlet v bezpečném a zeleném prostředí vesnice, která je k centru Chomutova kousem autem a chtějí si odpočinout.

Platba za nájem vždy v měsíci dopředu, kauce jeden nájem (6900 Kč). Očekávám zodpovědné nájemníky se schopností platit v dohodnutém termínu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu456503
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha59
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.