Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 5+kk • 190 m² bez realitkyKodaňská, Praha - Vršovice

Kodaňská, Praha - Vršovice
Cena15 776 000 Kč

Tato nemovitost již od 67 674 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji jedinečný byt 5+kk s terasou a krbem v krásném domě na Praze 10 v atraktivní ulici Kodaňská. Dům prošel v minulosti revitalizací, výtah dostupný do mezipater domu. Byt prodáváme ve stavu před rekonstrukcí a jeho finální podobu a standard provedení můžete vybrat dle vlastního vkusu. Krásný výhled!

Z patnáctimetrové terasy je nádherný otevřený výhled na Prahu. Prohlídky jsou možné po dohodě každý všední den. Krásný šestipatrový měšťanský dům se zachovalými architektonickými prvky, z roku 1906, který je zasazen do zajímavé lokality na rozhraní Vršovic a Vinohrad s nabídkou tří atraktivních mezonetových jednotek. Krásný dům se zachovalou historickou hodnotou a možností uspořádat si byt dle vlastních představ. Atraktivní lokalita Vršovice | Vinohrady - autobusová zastávka přímo u domu a Heroldovy sady pěšky 5 min. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost, množství restaurací, školní zařízení, divadla, muzea, lékárny, obchody s různým sortimentem. Dopravní dostupnost do centra Prahy je rovněž ideální. V docházkové vzdálenosti od domu je tramvajová i autobusová zastávka, odkud se pohodlně dostanete na metro A, stanice Náměstí Míru. Příjemnou relaxaci si jistě užijete v blízkých Heroldových sadech plných zeleně, které nabízejí ideální místo pro odpočinek stejně jako pro aktivní život. Ve fotogalerii najdete i vizualizace budoucího stavu.

We offer for sale amazing 4 bedrooms apartment - 190 sqm with terace 15 sqm in the old historical building. Luxury open vieiw to Prague. Total size of floorage area is 190 sqm, last floor, douplex apartment, lift available. We sell this unit in condition before complete renovation, you can finish the interier by yourself. Viewing is possible after agreement every day. In photo gallery you can find also visualizations of possible future condition.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu458649
Dispozice5+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha190
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBF

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.