Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 202 m² bez realitkyNa Mezích, Louňovice - Louňovice, Středočeský kraj

Na Mezích, Louňovice - Louňovice, Středočeský krajVybaveno
Cena8 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 684 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej rodinného domu s garáží, bazénem, vířivkou, letní kuchyní, saunou a okrasnou zahradou.

Velikost pozemku 907 m2, zastavěná plocha 132m2

Exkluzivně nabízím k prodeji nadstandardně vybavený rodinný dům v Louňovicích , Praha – východ, dispozičně 5+kk, s garáží pro 2 auta, se zastřešeným vyhřívaným bazénem se slanou vodou o výměře 32 m2, s wellness se saunou až pro 6 osob, krytým venkovním posezením s grilem, letní kuchyní, samostatnou sprchou a WC, dílnou a zastřešeným přístřeškem pro parkování dalších dvou aut .

Dům se nachází na rovinatém pozemku v bývalé rekreační oblasti, v tiché ulici, dnes v místě zástavby novými rodinnými domy, ve vzdálenosti 30 km od centra Prahy na začátku přírodní rezervace Voděradské bučiny a kaskády jevanských rybníků. Okolní hluboké lesy, členitý terén a čistá příroda jsou vyhledávanou oblastí pro turistiku a volný čas.

Dům byl kolaudován v roce 2008. Je řešený jako samostatně stojící objekt , dvoupodlažní s přízemím a obytným podkrovím.

V přízemí je umístěna garáž pro dvě auta, zádveří, šatna, hala, koupelna s WC (sprchový kout), komora, pracovna a obývací pokoj s krbem a s kuchyní, terasa s vířivkou. Z obývacího pokoje a kuchyně je vstup na terasu. Mezi pokojem a obývacím pokojem je velké akvárium.

V podkroví se nachází hala, koupelna s WC (sprchový kout + vana v prostoru), 3 ložnice, dva balkony. Z haly je vstup do půdního úložného prostoru. Schodiště do patra je samonosné celodřevěné.

Obvodové zdivo je z cihel SUPERTHERM 30, vnitřní dělící příčky jsou z cihel SUPERTHERM 11,5, v podkroví jsou příčky sádrokartonové. Stropní konstrukce z panelů SPIROLL. Střecha pultová , krytina betonová taška, klempířské konstrukce z titanzinku, omítka štuková s kontaktním zateplovacím systémem, dřevěná okna EURO.

V ceně nemovitosti je plně vybavená a na míru zhotovená kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou, troubou, myčkou, digestoří.

Dům je napojený na obecní vodovod, elektřinu, kanalizaci. Vytápění TEPELNÝM ČERPADLEM a elektrokotlem.

Obec se nachází na levé straně hlavní komunikace směrem od Říčan na Kostelec nad Černými Lesy. V obci je minimarket, smíšené zboží, mateřská škola, knihovana, několik restaurací. Další vybavení – lékař, ZŠ, je ve 2 km vzdáleném Mukařově. Pravidelná autobusová doprava – stanice je cca 300m od domu, pravidelné spojení na metro Háje, četnost každých 15 min. K dopravě do centra Prahy lze využít i vlakové spojení - vlakem Elefant City se dostanete pohodlně z Říčan na Hlavní nádraží v Praze.

Znalecký odhad tržní ceny nemovitosti 9.300.000 Kč

Prohlídka interiéru a více info po předchozí telefonické domluvě - RK NEVOLAT děkuji za pochopení

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu459153
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha202
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.