Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 1000 m² bez realitkyBotanická, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Botanická, Brno - Veveří, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné1 800 Kč

+ Poplatky za služby980 Kč


Pronájem kancelářských prostor v 5. a 6.patře cihlové budovy o celkové výměře 2 x 500 m2. Kanceláře - možno i zařízené - jsou o velikostech od 12 m2 přes 24 m2 až po 38 m2, některé kanceláře jsou vnitřně propojené. Plocha skladů je na patrech vždy 2 x 5 m2 . Každé patro je vybaveno kuchyňkou, oddělenými WC a uzamykatelnými vstupními dveřmi. Po dohodě je možné na patrech využít stávající počítačovou infrastrukturu. Přístup do budovy je zabezpečen nonstop vrátnicí. Budova je vybavena výtahem, v přízemí je k dispozici kopírovací centrum a kantýna s možností oběda.

V blízkosti se nachází zastávky hromadné dopravy. Parkování je možné v okolí budovy nebo 1 placené místo ve dvoře na cca 250 m2 pronajaté plochy.

Nájemné je stanoveno dle počtu čtverečních metrů na 1800 – 1900 Kč/m2/rok + energie a služby spojené s užíváním prostor.

Písemný kontakt – email: pronajem@aquatis.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu459194
DispoziceOstatní
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha kanceláře1 000
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.