Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 90 m² bez realitkyK Pecím, Plzeň - Bolevec, Plzeňský kraj

K Pecím, Plzeň - Bolevec, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby4 300 Kč


Rekonstruovaný rozlehlý byt v klidné části Plzně. Byt se nachází v 6. patře s balkonem, která umožňuje výhled na celou Plzeň a poklidné posezení. Byt je koncipován jako 4+1, ale čtvrtou místnost tvoří šatna. V bytě naleznete velký obývací pokoj, ideální prostor pro dětský pokoj a velkou ložnici. K bytu samozřejmě patří sklep. Zajisté také oceníte komůrku, která se nachází v předsíni. Dámy si tam mohou uskladnit několik desítek párů bot:-) a pánové zimní i letní pneu. Byt je po částečné rekonstrukci před 2 lety.

Parkování je naprosto bez problémů, za 5 let se nám ani jednou nestalo, že bychom nezaparkovali před bytem. Tramvaj Vás pohodlně doveze do centra za cca. 9 minut. Výborné spojení je i k fakultní nemocnici. V blízkosti jsou základní školy včetně gymnázia. Preferujeme nekuřáky a netolerujeme kouření v bytě. Oceníme, když nám napíšete něco o sobě. Prosíme o prohlídky jen opravdu vážné zájemce, jsme pracovně opravdu vytíženi. Byt je k dispozici od půlky března. Vybavení je na domluvě.

Požadujeme:

Vážné zájemce

24 000 kauci

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu460652
Dispozice3+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha90
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.