Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 85 m² bez realitkyHlavní třída, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský kraj

Hlavní třída, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský krajVybaveno
Cena2 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 655 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodáváme luxusní, nově zrekonstruovaný byt 3+kk o výměře 85 m2, v cihlovém domě v Porubě na rohu Hlavní třídy a Alšova náměstí. Byt jsme rekonstruovali pro sebe, pracovní povinnosti nás však odvádí do zahraničí. Tomu odpovídá i špičkové vybavení bytu, vybrané materiály, i kvalita odvedené práce. Nově upravena dispozice bytu (zvětšená koupelna, vestavěná šatna, přemístění původní kuchyně), nové rozvody elektřiny, vody, nové radiátory (zapuštění rozvodů do podlah), kompletně nové omítky, plovoucí podlahy značky KAINDL, kvalitní dlažby značky MARAZZI, nové interiérové i vchodové dveře (zvětšené, s bezpečnostními prvky), zvuková izolace stěn navazujících na sousední byty. Kuchyň je vybavená linkou rakouské kvality, značky DAN KÜCHEN o rozměrech 450x200 cm, nadstandartní pracovní deskou š. 70 cm a v. 95 cm. Vestavné spotřebiče značky Whirlpool jsou v záruce. Další vybavení: uhlíková digestoř FABER s tichým chodem, soklové zásuvky, zásuvky s moderním skleněným rámovaním, kování BLUM. K této lince byla na zakázku vyrobana komoda, shodné barvy dřeva i dvířek ve vysokém lesku, osvětlení LED páskami se samostatným ovladačem. Součástí kuchyně je dále masivní dubový stůl (120x90cm), rozložitelný na 180x90cm s 6 kusy designových, kožených židlí. V obývací části zůstává pohodlná rozkládací sedací souprava, skleněný konferenční stolek, série osvětlovacích prvků (stropní svítidlo 3000 lumenů, dvě menší nástěnné světla) – vše zakoupeno v Rakousku. V pokoji zůstává rozkladací gauč (pohledová strana kožená) s úložným prostorem, skříň. V ložnici bychom rádi ponechali pouze šatní skříň. Koupelna je vybavena vysoce leštěným nábytkem značky DURAVIT, baterie a keramika jsou švýcarské značky LAUFEN. Sprchový kout (100x100 cm) je vybavený termostat. baterií LAUFEN. Samostatné WC. Byt je vybaven rovněž klimatizací značky SINCLAIR, umístění externí jednotky schválen Památkovým úřadem Ostrava. Rovněž dům prošel revitalizací, nová fasáda, velká dřevěná okna s trojsklem (parapety 70 cm od podlahy). Součástí bytu je také sklepní kóje cca 7 m2. Bezplatné parkování okolo domu a ve dvoře, kde mají přístup pouze nájemníci.

Byt spravuje prosperující bytové družstvo 5 vchodů. Měsíční náklady jsou cca 4.000,-Kč, s tendencí se snižovat. V dosahu několika kroků veškerá občanská vybavenost. Zájemcům, kteří jsou schopni ocenit vysoký standard, kvalitu a výhodu okamžitého nastěhování doporučujeme prohlídku. RK prosím NEVOLAT.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu460698
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha85
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.