Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 84 m² bez realitkyJana Palacha, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj

Rezervováno
Jana Palacha, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský krajVybaveno
Cena2 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 984 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 4+1/L, o celkové výměře 84 m2, situovaný v 6.NP v krajní sekci 6-ti vchodového panelového bytového domu, nacházejícího se v ul. Jana Palacha v Mladé Boleslavi. Byt je čtyřpokojový a je v OV. K nastěhování IHNED.

Dispozice bytu: Předsíň, komora/šatna, samostatné WC, kuchyň s jídelním koutem, obývací pokoj, 3x samostatný pokoj. K bytu dále náleží lodžie (3,6 m2) přístupná z obývacího pokoje a sklepní kóje (2,4 m2) v suterénu. Proběhlé rekonstrukce: koupelna, plastová okna se žaluziemi, nové deskové radiátory, nové stoupačky a hlavní rozvody elektro. Vytápění dálkové radiátorové včetně centrálního ohřevu vody. Kuchyň s plynovou přípojkou. Zděné jádro. V bytě lze také zanechat část movitého majetku.

Celý dům prošel v nedávných letech kompletní rekonstrukcí: výměna střešní krytiny, zateplení fasády, nové výtahy, nová okna a dveře, renovovány veškeré společné prostory, zvonky s videokamerou. Dům je v klidné části na okraji města. V okolí je veškerá občanská vybavenost a široké možnosti využití volného času (obchody, školy, školky, parky, hřiště, sportovní centrum, apod.). Výborná dostupnost (MHD, hlavní silniční komunikace). Parkování přímo před domem. V blízkosti domu je také odpočinková zóna - lesopark Radouč, na který je z bytu krásný výhled.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu461339
Dispozice4+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha84
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.