Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 33 m² bez realitkySpodní, Brno - Bohunice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Spodní, Brno - Bohunice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné4 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k pronájmu zařízený byt 1+kk v Brně-Bohunicích na ulici Spodní. Byt se nachází v 3. podlaží bytového domu s výtahem Celá budova je kompletně rekonstruována, společné prostory jsou renovované a příjemné. Bytový komplex je dobře dostupný z centra města, v blízkosti domu jsou zastávky MHD (autobus i tramvaj), u domu je prostorné parkoviště. V okolí je obchodní centrum, lékárna, poliklinika, pošta, škola, knihovna, restaurace, hřiště. Pohodlně dostupný je i Campus a Fakultní nemocnice. Dům je v okrajové části sídliště, pohled z okna je směrem k rodinným domům. V bytě je dostatek světla, okna jsou orientována na západ.

Byt má velikost 33 m2 a přísluší k němu sklepní kóje. Kuchyňský kout je vybaven elektrickým sporákem, lednicí a mikrovlnnou troubou (součástí pronájmu). V pokoji je dostatek úložného prostoru – dvě velké skříně s nádstavci, skříňka pro televizi s nádstavcem a psací stůl se skříňkou. Další úložný prostor je v prostorné předsíni, kde jsou dvě vestavné skříně a dále volný prostor, který může sloužit například uložení 1-2 jízdních kol. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, zrcadlovou nástěnnou skříňkou, pračkou (součástí pronájmu) a topným žebříkem. V bytě je přípojka na internet a kabelovou televizi společnosti NETBOX. Byt je čerstvě vymalovaný a renovovaný.

Momentálně není byt vybaven postelí. Je možné si vzít vlastní lůžko, případně se domluvit s majitelem na dovybavení.

Byt je nekuřácký.

Cena za pronájem je celkem 7 500 Kč včetně záloh na vodu, topení a elektrickou energii. Požadována je vratná kauce 10 000 Kč.

Byt je k dispozici od 1. března 2017, po dohodě je možná prohlídka bytu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu462769
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha33
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.