Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 25 m² bez realitkySlámova, Karviná - Karviná-město, Moravskoslezský kraj

Slámova, Karviná - Karviná-město, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné2 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nyní k pronájmu:

Kancelářský prostor o ploše 28m². Kancelář se nachází v administrativním centru Bělidlo. Prostor nabízíme nezařízený. Kancelář má samostatný vstup, WC, kuchyňku, možnost parkování přímo před kanceláří. Na podlaze položen technický koberec. Plastová okna. Výhodná poloha u Parku Boženy Němcové. Okolní zástavba rodinných domů. 5min chůze do centra Karviné, 5min chůze na vlakové nádraží a MHD, Obchodní centrum.

Kancelářské prostory o ploše 18m², 18m², 20m², 25m². Prostor nabízíme nezařízený, na podlaze položen technický koberec. Sociální zázemí ve společných prostorách. Výhodná poloha u Parku Boženy Němcové. Okolní zástavba rodinných domů. 5min chůze do centra Karviné, 5min chůze na vlakové nádraží a MHD, Obchodní centrum.

Kancelářské prostory o ploše 30m² se nachází v administrativním centru na ulici Slámova 473. Prostory jsou nově vymalovány. V objektu jsou dřevěná dvojitá okna, z venkovní strany opatřena mříží proti vloupání. Na podlaze beton s možností pokládky zátěžového koberce. Prostory mají výhled směrem do Parku Boženy Němcové. Sociální zázemí a malá kuchyňka ve společných prostorách. Parkování na parkovišti u budovy. Přes cestu se nachází centrum služeb Bělidlo.

Kancelářské pro story o ploše 75m² Prostor nabízíme nezařízený, na podlaze položen technický koberec. Sociální zázemí ve společných prostorách. Výhodná poloha u Parku Boženy Němcové. Okolní zástavba rodinných domů. 5min chůze do centra Karviné, 5min chůze na vlakové nádraží a MHD, Obchodní centrum.

Komerční plocha 2 budov 1800 m², převážně kancelářské prostory, 35 kanceláří.

* přízemní kancelářský objekt

* sousedící Katastrální úřad

* výhodná poloha poblíž sjezdu z hlavní silnice Ostrava - Karviná

* veškerá občanská vybavenost, úřady, MHD, OC v okruhu 1km

* ideální místo pro ty, kteří chtějí mít klid na práci ale zároveň být v centru města.

* parkoviště před kancelářemi

Vhodné pro: účetní, poradenství.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu462833
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha25
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.