Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyK Lučinám, Praha - Žižkov

Rezervováno
K Lučinám, Praha - Žižkov
Cena3 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 194 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím hezký byt 2+1 v osobním vlastnictví po částečné rekonstrukci ve třetím patře udržovaného a čistého domu po částečné revitalizaci ve velmi žádané lokalitě Žižkova, v ulici K Lučinám.

Byt o rozloze 54m2 prošel na podzim roku 2016 částečnou rekonstrukcí (WC, koupelna, rozvody vody a odpadu, štuky, výmalba, lakování, jističe zásuvky, vypínače). Je třeba dodělat jen podlahy dle představ nového majitele. V předsíni a kuchyni je na podlahách jako podklad beton a v pokojích dřevěné desky. Byt tedy v podstatě stačí jen kompletně vybavit, včetně kuchyňské linky - opět dle představ a potřeb nového majitele a tím je připraven k okamžitému užívání.

Dispozice bytu je velice praktická. V předsíni je prostor pro velkou vestavnou skříň a díky nenosné příčce mezi pokoji, lze celkem snadno jejich dispozice případně změnit, včetně přestavby na 3+1. Pokoj č.1 je orientován na jihovýchod s výhledem na dětské hřiště a do zeleně a pokoj č. 2 s kuchyní na severozápad s výhledem do obytné části s parkováním a zelení.

Do bytu je zavedeno centrální vytápení s vlastní regulací, centrální teplá voda, plyn, elektřina 230V a telefon. Kompletní poplatky včetně fondu oprav a služeb jsou 3900,- měsíčně, tedy velmi nízké. K bytu náleží i dvě sklepní kóje.

Panelový dům ze 60-tých let prošel v roce 2007 částečnou revitalizací (zateplení, nová fasáda, stoupačky, vchodové dveře, schránky). V domě je k dispozici i množství nebytových prostor (sušárna, kolárna atd.). Výtah v domě zatím není. Parkování přímo před domem.

V docházkové vzdálenosti 2 – 3 minuty od domu je veškerá občanská vybavenost (tramvajová zastávka Chmelnice, škola, školka, pošta, poliklinika s lékárnou, obchody, bankomat, restaurace atd.). Tramvají je to 10 minut jízdy na metro trasy A - Želivského nebo trasy B - Palmovka a 20 minut na Václavské náměstí. Jezdí zde i noční linka 58. Autem je to pak do 10 minut jízdy na Jižní spojku nebo magistrálu u Národního muzea.

Tato skvělá poloha tedy umožňuje ideální bydlení v klidu a zeleni s veškerou občanskou vybaveností kousek od centra města. A právě proto je tato lokalita tak žádaná.

REALITNÍ KANCELÁŘE NEVOLAT!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu463161
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha54
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.