Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 67 m² bez realitkyGenerála Hrušky, Ostrava - Mariánské Hory, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Generála Hrušky, Ostrava - Mariánské Hory, Moravskoslezský krajVybaveno
Cena1 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 256 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám byt 3+kk v Ostravě-Mariánských Horách, rekonstruovaný, moderně zařízený a vybavený nábytkem a spotřebiči.

Byt je ve 2. patře, má 2 balkony a v blízkosti jsou 2 zastávky MHD (Sídliště Fifejdy - před domem a Jiřího Trnky - 150m od domu), v blízkosti je škola, školka, pošta, fitness centrum, nákupní centrum FUTURUM, Lidl a Baumax. Velmi dobrá dostupnost do centra a na dálnici D1.

Byt nabízím s vybavením - ložnice plně vybavená (postel, komoda, skříň, noční stolky, stolní lampy), kuchyň se všemi spotřebiči (lednice, trouba, gril, sklokeramická deska, myčka, kombinovaná pračka se sušičkou, 4 barové židle, digestoř s vnějším odtahem), obývací pokoj (koberec, konferenční stůl, nástěnná skříňka, závěsný systém na TV s kabeláží vedenou ve stěně), koupelna (dvě umyvadla, sprchovací box - vířivka, rádio, odsávání atd., nástěnná skříňka, dvě zrcadlové skříňky), vestavěné botníky v šatně vyrobené na míru, vestavěné police v pokoji vyrobené na míru, zabudovaný trezor.

Vybavení je samozřejmě dle domluvy, pokud nebudete mít zájem, tak nechám odvézt.

Měsíční náklady na užívání bytu včetně energií jsou cca 3,800 Kč.

K bytu je k dispozici sklep a schválený projekt na vyhrazené parkovací stání přímo před domem se zaplaceným správním poplatkem.

Byt bude volný od května 2017. Prohlídky možné po telefonické domluvě, TEL: 604 277 748.

I would like to offer a 3-bedroom apartment with kitchenette for sale in Ostrava-Marianske Hory, reconstructed, fully furnished including appliances. The apartment is placed on the 2nd floor, it has 2 balconies and there are 2 bus stops nearby (Sidliste Fifejdy and Jiriho Trnky). The apartment is close to nursery, school, post office, gym, shopping mall FUTURUM, Lidl and Baumax. Good transport possibilities to city centre and D1 motorway.

The apartment is furnished - bedroom (bed, commode, wardrobe, bedside tables, lamps), kitchen (fridge, electric oven, grill, washing machine including tumble dryer, 4 barstools, hood), living room (rug, coffee table, cabinet, flat TV mount), bathroom (two basins, shower box with whirlpool tub and radio, bathroom cabinets), cloak room with built-in shoe cabinet, cabinet in the second bedroom built according to specifications, built-in safe-deposit box. The flat is for sale furnished or un-furnished.

Monthly costs of running the apartment including utilities are approximately CZK 3,800.

Included in the sale price is a cellar and approved project for allocated parking next to the house with paid administration fee.

The apartment is available from May 2017. For more information or to arrange a showing, please feel free to contact English speaking seller, phone +420 604 277 748.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu465881
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha67
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.