Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkySkořepka, Brno - Trnitá, Jihomoravský kraj

Skořepka, Brno - Trnitá, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 800 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronájem bytu 2+1, volný ihned, ulice Skořepka (centrum Brna), snížené přízemí bytového domu, celková plocha bytu 54 m2. Byt je částečně zařízený. V kuchyni - kuchyňská linka, sporák. Koupelna se sprchovým koutem + WC. Předsíň s předsíňovou stěnou. V bytě kombinace plovoucí podlahy a dlažby. Topení podlahové a přímotopy (20 h. denně nízká sazba). V bytě plastová okna. Internet možný- není zahrnut v inkasu. Parkování ve slepé ulici nebo na přilehlém parkovišti. Výborná dostupnost do centra. Pěšky 5 min. Tesco, OC Vaňkovka, hlavní vlakové nádraží, hotel Grand ( zastávka Student agency).

Nájem měsíčně 9 800,- Kč + 3 000,- Kč inkaso (voda, elektřina, plyn pro dvě osoby). Kauce 9 800,- Kč. Bez zvířat. Byt vhodný pro studenty nebo pracující. Maximálně 3 osoby. Prohlídky možné po dohodě na tel. 777 699 085. RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu467743
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Plocha54
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.