Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+1 • 158 m² bez realitky

K Zájezdku, Bystřice u Benešova, Středočeský krajVybaveno • Terasa

Cena6 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 729 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 5,84 %.


Prodáme novostavbu cihlového RD na pozemku 609 m2, s garáží 30 m2, se zahradou (Goji, Rakytník, Schisandra, byliny ...) a vlastní studnou. V domě je zavedena městská voda, kanalizace, solární ohřev vody, kabel O2. Dům je velmi dobře zateplen vč. venkovních rolet sloužících jako stínící i bezpečnostní prvek.

V přízemí domu je umístěno technické zázemí s elektrokotlem, ekokotlem na dřevo a solárním zásobníkem teplé vody. Dále prostorná kuchyně, koupelna s WC a sprchovým koutem, obývák s krbem vyhřívajícím místnosti i v 1.patře, hobby místnost sloužící jako tělocvična. V patře jsou k dispozici 4 ložnice, koupelna s WC a vanou a šatna.

Dům je vhodný pro mladou rodinu s dětmi, případně jako vícegenerační s užitnou plochou dvou bytů.

Dům má výhodné umístění cca 50 m od centra města. V místě je školka, škola, zdravotní středisko, lékárna, sportovní hala, nedaleko golf resort Konopiště se skvělým welness centrem, nádherná příroda a klid menšího města v krásném kraji.

Doprava: 25 min. autem Praha Chodov, stejně autobusem, vlakem cca 50 min. Praha hl. nádraží.

Uvedená cena je k jednání.

We sell a new brick house on a plot 609 m2, with garage 30 m2, garden (Goji, Seabuckthorn, Schisandra, herbs ...) and its own well. The house is introduced city water, sewer, solar water heating, cable O2. The house is very well insulated, incl. outdoor blinds and shading serving as a safety feature.

In the hous basements is located technical facilities with electric, ecological wood heating and solar hot water tank. Furthermore, spacious kitchen, bathroom with toilet and shower, living room with fireplace and heat rooms on the 1st floor and hobby room used as a gym. On the first floor there are 4 bedrooms, bathroom with toilet and bath and dressing room.

The house has a convenient location about 50 m from the center. There is a kindergarten, school, health center, pharmacy, sports hall, near golf resort Konopiště with a great wellness center, beautiful nature and calm small town.

Transportation: 25 min. Prague Chodov drive, ditto by bus, train about 50 minutes. Praha main station.

The listed price for negotiation.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu467771
Dispozice6+1
Dostupné od14. 7. 2022
VlastnictvíOsobní
Plocha158
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Bezrealitky Hypotéka

let

Tato nemovitost již od 28 729 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 5,84 %.

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google