Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+kk • 82 m² bez realitkyHerčíkova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Herčíkova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronajmu zařízený byt 4+kk, ve kterém právě dokončuji úplnou rekonstrukci. Dva pokoje (12,3 m2, stejně velké i stejně zařízené) za 5200 Kč, jeden větší pokoj s balkonem (19 m2, bude dovybaven skříněmi, stolkem a manželskou postelí) za 8600 Kč. Obývací pokoj (20 m2) s plně vybavenou kuchyní, sporákem, myčkou, mikrovlnkou, lednicí s mrazákem, pračkou a televizí bude dále dovybaven jídelním stolem s židlemi a stolkem pod televizi. Samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem. Služby v ceně vyjma spotřeby teplé vody a internetu.

Byt je slunný, orientovaný na jiho-východ, v jedenáctém patře v panelovém domě se dvěma výtahy, přímo na zastávce Technická, naproti Technickému muzeu, ideální pro 3 až 4 osoby, vhodný zejména pro studenty VUT nebo zaměstnance Technologického parku, kauce ve výši 30 000,-Kč, jednotlivé pokoje je možné pronajmout zvlášť.

K pronájmu ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu468171
Dispozice4+kk
Podlaží11
Typ budovyPanel
Plocha82
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.