Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyKe Krci, Praha - Braník

Ke Krci, Praha - Braník
Cena3 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 452 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodam krasny svetly byt 3+1, dva pokoje do ulice jsou v ve zvysenem prvnim patre, loznice a kuchyn ve druhem patre s okny do dvora se zeleni a moznosti parkovani. K bytu mozne dokoupit samostatnou, uzamykatelnou garaz hned pod barakem za 250.000. K bytu patri sklepni koje. V byte jsou drevene parkety ve vybornem stavu, velka, prostorna satna, pred 3 mesici nove zrekonstruovana koupelna a zachod, plastova okna, do ulice s nerozbitou folii. Barak je ve velmi dobrem stavu.

I am selling very comfortable, light apartment. House was built on a downhill land -two rooms facing the street are based on raised first floor and bedroom with kitchen are based on the second floor facing yard with lot of greenery and possibility of parking. To the aparatment belongs individual parkinng space right below the house, included in the price as well as a cellar. All rooms have very nice wooden parquets, apartment includes also large walk-in closet, 3 months ago completely renovated, new bathroom and restroom, new plastics windows with unbreakable foil to the street. The house itself is in a very good condition.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu46827
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha68
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.